Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
ja mislim da su tema wooten, miler i clarke... 

Ko su sad pa oni!?!? 

3 slepa misa...
Uzeh kartu. 10-i red sa strane, shto mi je kul jer sam sve dobre koncerte koje pamtim uvek gledao iskosa, te sa nadam da ce i ovaj da bude super.
Ostali? Ajde bre da se dogovorimo
Gde se nalazimo, ko nosi vopi?

Ostali? Ajde bre da se dogovorimo

Danas ortak uzeo karte, nemam pojma za gde, nadam se da su od 2k
Pa sta je bilo na kraju, hocemo da se skupljamo negde sa dvokilkama ili ne?

Pa sta je bilo na kraju, hocemo da se skupljamo negde sa dvokilkama ili ne?
A dok ubijate vreme cekajuci 9. preporucujem Wootenov dupli DVD, "Groove Workshop". Cujete po koju o njegovom revolucionarnom pristupu muzici, skinete trikove, pokupite par korisnih vezbi i saveta, lekciju moderne filozofije, poneki vic... Ne znam koliko se ljudi formalnog obrazovanja slazu sa njegovom skolom, ali cova stvarno ume da svira! 

Isto preporuka sto se tice Wootena i njegovog humora:
http://www.thebassvault.com/
Pogledajte onaj video u kome lik govori o tome kako je imao "bad day". Vrhunski klip
http://www.thebassvault.com/
Pogledajte onaj video u kome lik govori o tome kako je imao "bad day". Vrhunski klip

e ja nem koga mi uzme kartu,koliko je pametno kupiti na dan koncerta?
Sto ne probas da ih nazoves fonom da vidis kakvo je stanje? Ortak mi rece da smo mi 13ti red desno (karte od 2k), ne znam sada koliko ima redova i kako to ide, ali mislim da ce biti karata?sixstring wrote:e ja nem koga mi uzme kartu,koliko je pametno kupiti na dan koncerta?
uh,ne zelim da mislim o tome da možda neću doći na koncertpax404 wrote:Sto ne probas da ih nazoves fonom da vidis kakvo je stanje? Ortak mi rece da smo mi 13ti red desno (karte od 2k), ne znam sada koliko ima redova i kako to ide, ali mislim da ce biti karata?sixstring wrote:e ja nem koga mi uzme kartu,koliko je pametno kupiti na dan koncerta?

Pa brate jbt ja cu da ti uzmem kartu nije nikakva frka! AL da dodjesh! I da mi dash pare kad dodjesh!sixstring wrote:uh,ne zelim da mislim o tome da možda neću doći na koncertpax404 wrote:Sto ne probas da ih nazoves fonom da vidis kakvo je stanje? Ortak mi rece da smo mi 13ti red desno (karte od 2k), ne znam sada koliko ima redova i kako to ide, ali mislim da ce biti karata?sixstring wrote:e ja nem koga mi uzme kartu,koliko je pametno kupiti na dan koncerta?(( al nije nemoguće...jbg...shit happens but mostly to me :/

ja uzimam karte na dan koncerta....valjda bude bilo....ce se zakoljem ako ne bude... 

I šta bi za okupljanje bassista forumskih pre svirke? Oli?
slaba vajda od toga...slabo ko se trenutno pita po tomesixstring wrote:I šta bi za okupljanje bassista forumskih pre svirke? Oli?

A sta?Dolazi Victor Wooten?