Naši na Youtube-u...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Naši na Youtube-u...
Super svirka,super zvuk..bas mi je drago kad cujem da ipak i novi Fender moze dobro da zvuci, jako mi se dopada.
- the bassman
Jos uvek mi nije jasno sto si tako negativan kada je novi Fender u pitanjugroove wrote:Super svirka,super zvuk..bas mi je drago kad cujem da ipak i novi Fender moze dobro da zvuci, jako mi se dopada.

ne bih da offtopikujemo,a? moze na PP ako si raspolozen za diskusiju o tome 

Meni se cini kao da je Fender deluxe, oni korejanci! Bila jedna superiska ponuda, mislim da je isti takav bio za nekih 700-800eur da se kupi polovan/kao nov: 3band eq, ativ/passive switch, 5 zica, prelep kao taj sa snimka, da sam bez basa i da sam imao taj budzet uzeo bih ga bez razmisljanja. A sada da se bacimo na osmotru kakav to amp on ima!? Izvalio sam cab 4x10 ali to nije bitno. Vidi se da je amp valjda sive boje i ima neke plave lampice. Mislim da je to onaj Mercedes Ganc-Benz..kako se vec zove. Zvuk je stvarno superiska!
LM2 i neki 102 markbass box ... ne znam od kad je snimak,ako je nesto noviji i ako je to Bane iz Mitrosa onda je presao na LM3.
jel Fenderica ovakva?
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-J ... _id=794410
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-J ... _id=794410
Aaaaaaaaaaaaa neeeeeee
Tačno ću izbrisati ovaj forum iz bukmarksa jer ću se realno obesiti zbog ovih Markbassova,Musicmana,Fendera i dobrog sviranja(tudjeg).Mislim ajd sviranje nije nerešiv problem ali oprema....

realno, ne vidim zašto bi oprema bila problem. nikada nije bilo da se kupi ni boljih ni jeftinijih stvari...
a naši na YT KI-DA-JU!!! [čisto da ne bude total OT]
a naši na YT KI-DA-JU!!! [čisto da ne bude total OT]

- stevalegro
Jedan od ludjih basista koje sam u zivotu cuo, doticni Milke
http://www.youtube.com/user/muzickamasina#p/u
doduse ovde je svirao samo (sto bi mi tezgarosi rekli)krompire, potrudicu se da nadjem nesto zanimljivije sto je odsvirao(mada je za mene najlepse kad basista "krompire"svira kako treba)
http://www.youtube.com/user/muzickamasina#p/u
doduse ovde je svirao samo (sto bi mi tezgarosi rekli)krompire, potrudicu se da nadjem nesto zanimljivije sto je odsvirao(mada je za mene najlepse kad basista "krompire"svira kako treba)
NE MOGU ORGANSKI DA SVARIM VESKA!!! Sedeo sam sa njim jednom u Kornjaci i slusao njegove price...od tada, sve sto je vezno za njega ne mogu i ne zelim da cujem... Ispostovao sam i odgledao klip, kao sto si i sam mislio-nista posebno. Gledao sam ja ranije i ostale klipove, opet, nema tu niceg posebnog...
- stevalegro
Nisam upoznao coveka ali mi je stvarno antipatican(mada me prvi utisak cesto prevari. A nemoj Milke da te zbog toga nervira, mislim da vise ne svira sa veskom. Opet kazem-ovo sto je odsvirao na klipovima je stvarno-nista posebno, nadam se da cu naci nesto zanimljivije, momak stvarno svira svemirski.
- the bassman
Sve vreme imam utisak kao kad ovi momci malo imaju tempo-problem(ili tripujem)...jbg,skoro svi mi imamo neki problemcic,i bas to nas valjda odvaja od VEKIKIH muzicara 

- stevalegro
Meni vise smeta sto bubnjar i basista ne mogu da potrefe groove, iliti sto bi reko nas narod slazu se ko mooda u kosidbi(ti na jednu, ona na drugu). naci cu neki reprezentativniji Milketov snimak
Ovo je stariji snimak, sada im bubanj svira Mengele...Aleks iz Eyesburn-a, to treba da lici sada na nesto posto on razbiva kako svira
- stevalegro
Da i tajming mu je besprekoran