Znaci budzet mi je 30000k din,plus 2-3k maximalno

Najbitnija mi je ta watazha,da se cujem pored jebenog akusticnog bubnja,bitno mi je takodje da je izdrzljivo,jer putujem po 100km sa njim.
Fala unapred

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
To da li je 100w dovoljno je relativno, da ne razglabam, sviram ponekad s jednim gitaristom, ranijih godina sam tako pokusavao sa nekim combom 150w, hey, proguta me covek, ne cujem se, tako dagroove wrote:Bolje da napises u tacno u dinar koliko para imas,jer ovako i nisu sva pojacala sa liste u istoj kategoriji...@parker ... 100w je i vise nego dovoljno, vugljenje 30+kg pojacala sa kojekakvim kabinetima po zbudzenim prostorima poodavno predstavlja tup bol u dupetu.
Ma ti si brate 100% upravu, ja u sustini na probama i ne koristim pojacalo, znaci studio headphones+bass+efekti i sve to direktno u fireface od mac booka, tako da snimamo svaku probu, ali na drugu stranu dosta cesto jamujem sa raznim muzicarima, i kad mi dodje neki manijak od gitariste, sta ja da radim sa 100w, da se spakujem pa kuci???groove wrote:Ako 100w bas pojacala na bilo kojoj klupskoj bini ili studiju od 6 kvadrata nije dovoljno snage,onda se treba zapitati u kakvom bendu svirate uopste..da i ja ne razglabam mnogo, to mora da bude dovoljno ili u suprotnom dobijate tesko ostecenje sluha sto na bini,sto u prostoriji za vezbanje.
Ma i tu si upravu, meni prvom takvi idu na k.... ali cilj mi je da sviram sa sto vise razlicitih muzicara, jer to veoma pozitivno utice na moj razvoj, a ne da se svaki 3.put raspravljam sa nekim retardima, nego lepo 2 kabineta od nekih 650w, in ear zastita sluha, pa nek se majmuni odvrcu koliko hoce(ako smejugroove wrote:Da...to onda vise nije sviranje,to je izivljavanje gitar heroja..nek ide sam u studio,nek zakupi termin i nek se pojaca dovoljno da ga mama cuje na drugom kraju grada.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest