Dobro jutro.Aca wrote:A sta?Dolazi Victor Wooten?
Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
Drugar je sprecen da ode na koncert, a ima kartu za 7 red malo desno po sredini (tako mi je preneo), prodaje je za 1000 dinara (to je ona karta od 2000), pa ako neko dolazi sam i zainteresovan je neka se javi na PP, ovo je dakle sigudno ako se dogovorimo da uzima.
Sry ako ovo vidite kao reklamu, ali kapiram da ce i onima koji zele da odu na koncert da znaci ovo
Poz
Sry ako ovo vidite kao reklamu, ali kapiram da ce i onima koji zele da odu na koncert da znaci ovo

Poz
- sirac-šunka
- vragolan
Sad mi sve vise i vise krivo sto ne idem.... 

sirac nije kasno jos uvek!sirac-šunka wrote:Sad mi sve vise i vise krivo sto ne idem....
u autobus,pravac sava centar!
ae
'ta gledas,'ta stojis,trk po to!

- sirac-šunka
- vragolan
Dzabe... moram da sviram veceras... 

http://www.youtube.com/watch?v=P4Ai27BISwU
Viktorova oprema na S.M.V. '09 turneji. Primetite da mu na klin bustu pise LDP

Viktorova oprema na S.M.V. '09 turneji. Primetite da mu na klin bustu pise LDP

Znaci koncert je bila jebena ludnica !!!!!!! Ne morate da mi vjerujete ali rukovao sam se sa Clarkom...Pljeskao pred Marcusom...znachiiiiiiiiiiiiii....
slike, video klipovi....uskoro....nemate pojma sta se propustili !!!!!!

slike, video klipovi....uskoro....nemate pojma sta se propustili !!!!!!

hahahhahahah Kroa metalacdelakroA wrote:Znaci koncert je bila jebena ludnica !!!!!!! Ne morate da mi vjerujete ali rukovao sam se sa Clarkom...Pljeskao pred Marcusom...znachiiiiiiiiiiiiii....
slike, video klipovi....uskoro....nemate pojma sta se propustili !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

- DJ_MY_SOUL
Koncert je bio odlican, stvarno su neverovatno nastupali svi skupa. Marcus se uopste nije nesto pokazivao, vec mu je izgleda cilj bio da pusti ovu dvojicu da se dokazuju. Odlicno, najvise mi se svidelo na kraju sto su pokazali da razumeju publiku i odsvirali su Beat It.... Kakva je to ludnica bila... A steta sto je Marcus imao ocajno ozvucenje, ocajno se chuo. Bas bubanj je bio glasniji od basa....

Treba doziveti, nemoguce opisati recima.
Svaka cast, celoj ekipi!
Jedino ozvucenje na skali do 10 dajem 8, ali dobro, da se oprostiti.
Definitivno jedno od najboljih veceri u mom zivotu!
Slazem se potpuno... Kad sam video da su ljudi ustali, i ja sam se zatrcao u onu masu! Nisam se rukovao sa Klarkom ovoga puta, mada prosli put jesam
Bilo je fantasticno, kao sto pax kaze, jedno od boljih veceri u mom zivotu. Zamalo da uhvatim membranu od dobosa, al nisam jbg. Video sam Vutena po prvi put i jako sam srecan zbog toga. Zivim u srbiji i vec sam video svoje heroje, neke od njih i po vise puta
Bilo mi je drago sto su svirali i njihove pojedinacne stvari, pogotovu Tutu (jbt, vec sam je dvaput cuo uzivo
)Svaka im cast, razvalili su! 

znaci mene boli uvo....hahahahah

Marcus se uopste nije pokazivao?DJ_MY_SOUL wrote:Koncert je bio odlican, stvarno su neverovatno nastupali svi skupa. Marcus se uopste nije nesto pokazivao, vec mu je izgleda cilj bio da pusti ovu dvojicu da se dokazuju. Odlicno, najvise mi se svidelo na kraju sto su pokazali da razumeju publiku i odsvirali su Beat It.... Kakva je to ludnica bila... A steta sto je Marcus imao ocajno ozvucenje, ocajno se chuo. Bas bubanj je bio glasniji od basa....
Covjece, uzmi u obzir da je svirao neki low sax ili sta vec...odsvirao jan pierra i jos par svojih...ne bi bas rekao da se nije pokazivao...ali to je tvoje miseljenje

- sirac-šunka
- vragolan
delakroA wrote:Znaci koncert je bila jebena ludnica !!!!!!! Ne morate da mi vjerujete ali rukovao sam se sa Clarkom...Pljeskao pred Marcusom...znachiiiiiiiiiiiiii....
slike, video klipovi....uskoro....nemate pojma sta se propustili !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Koncert je bio FANTASTICAN!!!! Svaki deo certa je bio odlican, mada cika Wooten je objasnio kod svoje solaze
Ono sto me je najvise odusevilo jeste sto se tako videlo da su se zezali i uzivali u sviranju. Profi, al opet vrlo opusteno i zajebantski. A posle certa na sporednom ulazu su izasli i pozdravili se sa nas 25-30 i delili autograme onako, drugarski
te imam sliku sa svakim od njih