Koliko ja znam, i Pro je od mahagonija, mozda vam se elektronika razlikuje.
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Nazovi ovu radnju, vidi da li jos imaju Legenda. Polovan, al u odlicnom stanju, a oko cene cete verovatno moci i da se dogovorite. U trenucima slabosti sam hteo da prodam svoj bas i uzmem taj. Sad me je srecom proslo...bleach wrote:Polako sa ti spektori![]()
samo prikupljanje novca ce biti mukotrpan i dugotrajan proces![]()
videcu za taj legend solomone
Hvala za ovo,ali mislim da je jos rano,treba pare da skupimBozha wrote:Nazovi ovu radnju, vidi da li jos imaju Legenda. Polovan, al u odlicnom stanju, a oko cene cete verovatno moci i da se dogovorite. U trenucima slabosti sam hteo da prodam svoj bas i uzmem taj. Sad me je srecom proslo...bleach wrote:Polako sa ti spektori![]()
samo prikupljanje novca ce biti mukotrpan i dugotrajan proces![]()
videcu za taj legend solomone
Gledam ga vec mesec dana i proklinjem ljudski rod sto ga ne "otme". Stavrno, ako je taj komad skup za nekoga onda je taj totalni debil. Samo kada bi mu prodavao Hardvare u delovima dobio bi 500eur, ne racunajuci drvo. Iskreno, to je bass stvoren za rock/metal svirku. Sastavljen je od jasena i flame maple-a, da nisam narucio drugu godzilu, uzeo bih taj bez razmisljanja. OTIMAJ!!!Bozha wrote:dovoljno za solidan GAS http://www.kupujemprodajem.com/Bass-git ... id=3619632
a ja gledam tvog GWB da neko drugi ne kupi hehe xD eee da ja imam nekih eura znam kome bi dao,a ti da imaš nekih eura, vidim kome bi dao,so,ako nađem tih nekih eura xD,ne apgrejdujem pojačalo,neg uzimam taj gwb! (ako samo upadnem da sviram u poljskoj na dve sedmice ili ceo mesec!)nnkvocka wrote:Gledam ga vec mesec dana i proklinjem ljudski rod sto ga ne "otme". Stavrno, ako je taj komad skup za nekoga onda je taj totalni debil. Samo kada bi mu prodavao Hardvare u delovima dobio bi 500eur, ne racunajuci drvo. Iskreno, to je bass stvoren za rock/metal svirku. Sastavljen je od jasena i flame maple-a, da nisam narucio drugu godzilu, uzeo bih taj bez razmisljanja. OTIMAJ!!!Bozha wrote:dovoljno za solidan GAS http://www.kupujemprodajem.com/Bass-git ... id=3619632
Ubedio si me. Idem da uplatim loto...nnkvocka wrote:Gledam ga vec mesec dana i proklinjem ljudski rod sto ga ne "otme". Stavrno, ako je taj komad skup za nekoga onda je taj totalni debil. Samo kada bi mu prodavao Hardvare u delovima dobio bi 500eur, ne racunajuci drvo. Iskreno, to je bass stvoren za rock/metal svirku. Sastavljen je od jasena i flame maple-a, da nisam narucio drugu godzilu, uzeo bih taj bez razmisljanja. OTIMAJ!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest