Hartke bass pojacala...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Hartke bass pojacala...
sta mislite o ovim pojacalima?Iskustva itd...Pretezno me zanim jal ko probao onaj model 2500?Pozdrav
Re: Hartke bass pojacala...
Vise puta sam svirao na tim pojacalima i uvek sam imao pozitivno iskustvo. Trenutno stekam lovu da uzmem http://www.maric.rs/srp/proizvodi/?coni ... 86&l3=1028
E sad mozda neko zna vise o njima,nisam bas neki strucnjak

E sad mozda neko zna vise o njima,nisam bas neki strucnjak

au covece gde ces da nadjes crnca koj ce da vuce ovoliki kombomigor8 wrote:Vise puta sam svirao na tim pojacalima i uvek sam imao pozitivno iskustvo. Trenutno stekam lovu da uzmem http://www.maric.rs/srp/proizvodi/?coni ... 86&l3=1028
E sad mozda neko zna vise o njima,nisam bas neki strucnjak![]()

Druze taj kombo izuva,uverio sam se u to. A crnaca ima,veruj miac10 wrote:au covece gde ces da nadjes crnca koj ce da vuce ovoliki kombo

ne sumnjam da je super ali covece koliki je 

Ima i tockice, nije toliko problematican za transport..svirao sam par puta na njemu,generalno nista posebno,a mnogo novca.
Ja sviram 2500 u kombinaciji sa 4x10 ashdown. Vise nego odlicno za te pare. Mada, razmisljam da sve to prodam i uzmem manji kombo hartke zbog prevoza, crnaca i rumuna.
Pozzz!
Pozzz!
Od kako je pocela proizvodnja igala i lokomotiva u Aziji, meni apsolutno sve isto zvuči šta god da probao od opreme...
Cope wrote:Od kako je pocela proizvodnja igala i lokomotiva u Aziji, meni apsolutno sve isto zvuči šta god da probao od opreme...

Nesto zvuci i losije...Cope wrote:Od kako je pocela proizvodnja igala i lokomotiva u Aziji, meni apsolutno sve isto zvuči šta god da probao od opreme...

- the bassman
Nikad nisam koristio HARTKE ali sam puno puta cuo hvalospeve o njima.
A jel si ti to čuo na svirci u sopstvenim rukama? Mislim, troši ga Wooten, što ništa ne mora da znači...the bassman wrote:Nikad nisam koristio HARTKE ali sam puno puta cuo hvalospeve o njima.
Jedno je kad probaš pojačalo u prodavnici, drugo je kod kuće, sasvim deseto je na bini...
Zadnje pojačalo koje sam prodao dao sam čoveku da proba na svirci uz mogućnost da ga vrati ako mu ne ogovara...
- the bassman
Pa kazem da ga nikad nisam koristio, a Victor inace koristi samo Hartke kabinet, mislim 1000w sa 4 speakers.Cope wrote:A jel si ti to čuo na svirci u sopstvenim rukama? Mislim, troši ga Wooten, što ništa ne mora da znači...the bassman wrote:Nikad nisam koristio HARTKE ali sam puno puta cuo hvalospeve o njima.
Jedno je kad probaš pojačalo u prodavnici, drugo je kod kuće, sasvim deseto je na bini...
Zadnje pojačalo koje sam prodao dao sam čoveku da proba na svirci uz mogućnost da ga vrati ako mu ne ogovara...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Presjedih kod Marića pola dana pokušavajući da iz 2500 glave i svih raspoloživih kabineta izvučem meni upotrebljiv sound.
I nisam uspio!
Što ne znači da nekom drugom ne rade posao...
I nisam uspio!
Što ne znači da nekom drugom ne rade posao...
Sto se tice Hartkea, imao sam samo pozitivna iskustva s njima, od mog malog A35 kombo pojacala koje imam sad do nekih stackova po binama i vezbaonama.. mnogo veci plus dajem njihovim boxovima i zvucnicima nego ampovima.. utegnuti su, puni i lepo zvuce..