Ovo ujedno moze da bude i tema generalno za ocenjivanje i preporuku torbi i kofera, posto ja takvu bash i nisam nashao...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Gig bag je zakon! Treba samo malo vise pogledati po radnjama, jer je ponuda velika, a i cene su razlicite, Nedevno sam kupio jedan, dobro postavljen, sa velikim dzepovima, bas je praktican. Kostao je oko 5000 RSD. Mada jos uvek cuvam hard case, koji je sam tezak 15 kg, ali je dobar za avio transport, posto sam video kako postupaju sa prtljgom prilikom utovara u avion, njega cuvam za tu vrstu transporta.the bassman wrote:Ja licno koristim iskljucivo hard case, kao sto rece Parker dosta su sigurniji, ali ako idete na svirku GSP-om gig bag je majka, sa hard case bi u busu,tramu...imao da se sjebes, pogotovu ako palis u 4,5 sati popodne.
Da li bi mogao da mi ovo nađeš na Mitrosovom sajtu, ja nisam uspeo?parker wrote:ima toga dosta, a ja kad sam kupio gitaru uzeo sam ovo:
http://www.curlymusic.co.uk/index.pl?br ... 6&detail=3
zadovoljan sam, a u gig begove nesto nemam poverenja.
ipak je ovo cvrsto pa moze i da zastiti od nekog udarca
i sl, sto obican beg ne moze. ima 1 veliki dzep
oko 7700 u mitrosu, po meni vredi te pare
na mitrosovom sajtu ga nisam nasao ni ja, zato sam i stavio ovaj link. probaj telefonom: Stagg HGB-B Soft Black Bass Casesirac-šunka wrote:
Da li bi mogao da mi ovo nađeš na Mitrosovom sajtu, ja nisam uspeo?
I koliko to deluje glomazno i upotrebljivo u praksi? Je l mož da se kači na leđa ko običan gig bag? Koliko je težak bez gitare, je l ne otpada ruka kad se nosi istom?
Ipak mi se čini da je malo skupo...![]()
Pa onda je jedino resenje da kupis veci autosirac-šunka wrote:Ja imam baš velike probleme da nađem adekvatno rešenje za secanje basa, originalni kofer za svoj bas imam, ali mi je preteško da ga secam naokolo, a ni u juga ne mož baš da stane komotno. Zapravo, dužina moje gitare u koferu je veća čak i od dužine zadnjeg sedišta Pežoa 206![]()
S druge strane imam utisak da mi Proel gig bag kojeg koristim i ne štiti bas kako bi to trebalo...![]()
Da li bi mogao da mi ovo nađeš na Mitrosovom sajtu, ja nisam uspeo?parker wrote:ima toga dosta, a ja kad sam kupio gitaru uzeo sam ovo:
http://www.curlymusic.co.uk/index.pl?br ... 6&detail=3
zadovoljan sam, a u gig begove nesto nemam poverenja.
ipak je ovo cvrsto pa moze i da zastiti od nekog udarca
i sl, sto obican beg ne moze. ima 1 veliki dzep
oko 7700 u mitrosu, po meni vredi te pare
I koliko to deluje glomazno i upotrebljivo u praksi? Je l mož da se kači na leđa ko običan gig bag? Koliko je težak bez gitare, je l ne otpada ruka kad se nosi istom?
Ipak mi se čini da je malo skupo...![]()
Beše bili neki fensi gigbegovi u Artistu...
NPR.sirac-šunka wrote:Ili to ili manji bass:
To me podsetilo, kad sam 1996.god. kupovao opel rekord, nisam hteo da platim coveku, dok ne probam da li staje kofer za gitaru na zadnje sediste. A kofer je bas dugacak! Cudio se lik, jer je i opel ogroman auto.. Pozzzzzzzthe bassman wrote:NPR.sirac-šunka wrote:Ili to ili manji bass:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest