Pomoc oko izbora pojacala
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pomoc oko izbora pojacala
Sta vi mislite, razmisljam o tri pojacala, koje da uzmem:
Ampeg Ba115
Line6 LD110
Roland cube 100
Mene zanima ovaj ampeg posto ga nisam probao, a line6 i roland cube jesam, i pre bih' cube 100 al posto u stanu nemam mnogo mesta opcija mi je cak i ld110...
sta vi predlazete?
Ampeg Ba115
Line6 LD110
Roland cube 100
Mene zanima ovaj ampeg posto ga nisam probao, a line6 i roland cube jesam, i pre bih' cube 100 al posto u stanu nemam mnogo mesta opcija mi je cak i ld110...
sta vi predlazete?
Re: Pomoc oko izbora pojacala
uhh.. bas si nasao
na zna se koje je bolje 
koju gitaru imas i ostatak opreme???
za kakvu svirku ti je potrebno???

koju gitaru imas i ostatak opreme???
za kakvu svirku ti je potrebno???
imam squier preca al' uskoro uzimam jazz bass najverovatnije, treba mi sa manje svirke, a i nemam puno mesta u stanu 

AMPEG definitivno
(bi bio moj izbor)

(bi bio moj izbor)

- the bassman
AMPEG, bez razmisljanja! Line 6 imam licno, nemoze Ampegu vodu da ponese, ali obavezno ga prvo isprobaj!
ampeg = 350 eur ... cube = 470 eur ... line6 = 250 eur ..etc
Upravo to sto groove kaze. Po meni je tu najbolji Roland ali je skoro duplo skuplji od Line 6 

jazz bass i ampeg
mislim da bi to bila super kombinacija

- the bassman
Po meni cena ne govori uvek sta treba, Ampeg je od Line 6 skuplji 100-tinak e, ali je isto tako 100-tinak puta bolji, i to ovaj put ne govorim o nekim nijansama ili svom ukusu, vec o tome da Ampeg mozes da koristis bukvalno u svim situacijama. Line ne zvuci lose dok ne dodju i drugi muzicari, a to i ako ga probas u radnji neces provaliti(u band room-u ce biti ionako vec prekasno), kao sto i ja onda nisam provalio
, sto se mene tice preporucujem ti da taj LINE totalno izbacis iz konkurencije!

- the bassman
Sta ima da mislis, to i ptice na grani znaju. Ja sam to bar 100 puta naglasavao"ako neznas kako da postignes pravi topli groove sound, kupi JB + AMPEG"faks wrote:jazz bass i ampeg![]()

hell yeah
plus neki dobar box 4x10
al je to za r.a.t.m. uhhhhhh...

plus neki dobar box 4x10
al je to za r.a.t.m. uhhhhhh...

- sirac-šunka
- vragolan
Gde ima Ampeg za te pare?groove wrote:ampeg = 350 eur ... cube = 470 eur ... line6 = 250 eur ..etc
Ja samo naišo na ovo: http://www.skymusic.rs/prodaja/gitare/b ... page2.html
Dakle više od 500Evra, ako mož da se nađe za 350, onda ta kombinacija verovatno i vredi!

I ja glasam za Ampega, Line 6 i Roland su previse neozbiljne firme,ja iskreno neznam ni jedno pojacalo od ove dve firme za koje se moze reci da je ozbiljno odnosno da je preslo nivo kucnog zabavljanja sa raznim emulacijama ovih i onih pojacala,a sve u svemu ne dobijesh nijedan pristojan ton na njima, i mnogo brate guraju sintetike u pojacala...Squier + Ampeg = Keva + Cale

Last edited by BaticaBG on 25 Mar 2010, 14:57, edited 1 time in total.