Samo likovi iz BG
062/ 308-064
Potreban basista za Muse & Faith no more tribute
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
-
-
Re: Potreban basista za Muse & Faith no more tribute
Samo da napomenem da je starija ekipa u pitanju, znači ne ozbiljni neka nas zaobiđu
Šta znači starija ekipa, to je relativno?1zelenismrad wrote:Samo da napomenem da je starija ekipa u pitanju, znači ne ozbiljni neka nas zaobiđu
P.S. Jer mora oglas na više mesta na forumu da se kači?
-
Starija znači u proseku 26 godina, mada godine nemaju veze sa ozbiljnošću naravno 
PPS: naravno da ne mora ali nam baš treba basista pa rekoh i tamo i ovde da neko ne propusti slučajno

PPS: naravno da ne mora ali nam baš treba basista pa rekoh i tamo i ovde da neko ne propusti slučajno
jeste li vi član benda Kartel?
-
Nisam član tog benda.
Bend se sastoji trenutno od klavjaturiste, bubnjara, pevača i gitariste (mene
) tako da ako ima neki basista na raspolaganju bilo bi lepo da se javi.
Hteo bih da napomenem da ovaj bend nikako ne bi remetio ničije obaveze. Ovo je jedan vid hobija za sve nas jer volimo ove bendove (što ne znači da se zajebavamo na pobama),probe se zakazuju kad svi mogu i sviralo bi se samo po BG jednom u mesec ili dva dana. Znači ovaj projekat je čisto za dušu ljudi koji slušaju Muse & Faith
Bend se sastoji trenutno od klavjaturiste, bubnjara, pevača i gitariste (mene

Hteo bih da napomenem da ovaj bend nikako ne bi remetio ničije obaveze. Ovo je jedan vid hobija za sve nas jer volimo ove bendove (što ne znači da se zajebavamo na pobama),probe se zakazuju kad svi mogu i sviralo bi se samo po BG jednom u mesec ili dva dana. Znači ovaj projekat je čisto za dušu ljudi koji slušaju Muse & Faith

- the bassman
Starija 26 godina??? Onda sam ja fosil1zelenismrad wrote:Starija znači u proseku 26 godina, mada godine nemaju veze sa ozbiljnošću naravno