Mozda bi se upustio u kupovinu pa ono, najpre sam za ovog ibaneza a washburn mi je takodje zapao za oko.
Za neku rokersku svirku, aj npr kao ritam nereda (to mi trenutno svira iz kompa

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
laza wrote:Hvala ti. Zvao i pitao, а zatim otišao u Artist pa probao.vbraca wrote:Mislim da Washburn Force 4 mozes naci u Artistu, pa ih sutra pozovi i pitaj.
Nažalost, jedini tamošnji primerak je nekako kljakav: tu i tamo deluje grubo izdeljan, ne intonira dobro (nije dobro setovan, ali učinilo mi se da problem nije samo u tome), i povrh svega ima problema s elektronikom. Po ceni od pedeset i kusur hiljada, ne dolazi u obzir.
Na to sam bas i ja mislio, posto moj Harley Benton je (jedna od) kopija tih basseva kao sto taj, Peavey Grind/Cirus itd. pa s time-verovatno kada ga uzmes u ruke i okines zicu izlazi pun i masan ton, a debeli vrat samo povecava dozviljaj te masivnosti (kakav erotski text). Kao sto sam rekao, Ibanez ima definiciju (šminku) ali nema masu. To je cest problem ukoliko nemas bolje pojacalo ili neku pedalu da ga malo ofarbasTiki the Boyler wrote:Svirao Forcea neko vrijeme. Doduše 5 verziju.
Puno masivniji i konkretniji od SR500. Ibanez je sav ušminkan dok ovaj ore.
Odličan vrat mada ne pičkast kao kod Ibaneza. Malo lošij elektronika nego na SR-u, ali... osnovni ton (po meni) bolji!
MetalFunk wrote:Laza je mnogo tezak covek, sto se bass gitara tice.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest