Branko Radulovic Bass gitara
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- cope_ns_89
Branko Radulovic Bass gitara
Da li neko poseduje gitaru od gore navedenog majsotra? Ili je posedovao ili je imao priliku da proba?
Zanima me kakva je?
Imam varijantu da je kupim za 300e, pa se interesujem.
Hvala.
Zanima me kakva je?
Imam varijantu da je kupim za 300e, pa se interesujem.
Hvala.
Re: Branko Radulovic Bass gitara
Ima jedan moj kolega,svirah je X puta...to je neka prec varijanta,blago receno osim lepog natural izgleda nista posebno...zvuk prosecan,a svirljivost ocaj..ne bih ti preporucio nikako,bar ne ovaj model.
- cope_ns_89
http://www.kupujemprodajem.com/Bas-gita ... _id=794410
ova varijanta je u pitanju.
Znaci, ne nalici na jazz bass nimalo?
ova varijanta je u pitanju.
Znaci, ne nalici na jazz bass nimalo?
Identicna samo sto nema taj bridge pup,kao sto rekoh....ocaj.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Kao i kod većine domaćih majstora... sve zavisi od komada do komada. Zna se zalomiti dobar komad, ali većina su sasvim prosječni koji su vremenom i očajnim održavanjem postali ispodprosječni.
- cope_ns_89
jedan novosadski majstor mi je rekao da je škrt na daskama, da ume gitara da bude od tulog drveta, a da je kod jednog momka našao crva u gitari, koji ju je dosta pojeo 

- the bassman
Pa onda taj lik nije normalan, sta drugo reci.
cope_ns_89 wrote:jedan novosadski majstor mi je rekao da je škrt na daskama, da ume gitara da bude od tulog drveta, a da je kod jednog momka našao crva u gitari, koji ju je dosta pojeo

http://www.youtube.com/watch?v=6XB0aKRUL-o
Evo jedan drugar je skoro tamo pravio gitaru i ispala je sasvim ok ali je koštala jako puno(zbog delova koje je kupovao),tako da ne znam...mogao je za te pare uzeti Fendera

Imao sam jedan skoro 20 godina. Bio je odlican i savrseno me je sluzio (a nadam se da i novi vlasnik ima isto iskustvo).
Odradio je nekoliko ozbiljnih svirki i izdrzao nekoliko ozbiljnih padova (niz stepenice) bez ikakvih problrma.
Vrat stabilan, pragovi odlicni. Ceo od javora (neck through sa letvicom mahagonija po sredini vrata), osim frettboard-a koji je bio od ebonovine.
Ja sam imao EMG aktivne PU pa je zvucao drugacije nego ovi sa schaller-ima.
Nije imao nikakve crve ni bubice.
Ne iskljucujem mogucnost da Radulovic ponekad kod nekog instrumenta i omane, ali instrumenti koje sam ja video su bili odlicni.
Profesionalan instrument za male novce.
Odradio je nekoliko ozbiljnih svirki i izdrzao nekoliko ozbiljnih padova (niz stepenice) bez ikakvih problrma.
Vrat stabilan, pragovi odlicni. Ceo od javora (neck through sa letvicom mahagonija po sredini vrata), osim frettboard-a koji je bio od ebonovine.
Ja sam imao EMG aktivne PU pa je zvucao drugacije nego ovi sa schaller-ima.
Nije imao nikakve crve ni bubice.
Ne iskljucujem mogucnost da Radulovic ponekad kod nekog instrumenta i omane, ali instrumenti koje sam ja video su bili odlicni.
Profesionalan instrument za male novce.
Pa cope_ns,ovaj,ako je to taj sa linka navedenog,to je ok za te pare,sve to može da se svira i koristi,meni je npr važno da mi drži štim lepo,da ne beži nigde ako počnem da ''rnjam'' mnogo,a volim da ''rnjam'' s'vreme na vreme xD ,e sad što se overall tona tiče i to,meni taj link deluje kul,zavisi šta juriš od 'tona' znaš i sam. Al da imam 300eur,ja bi uzeo neki ibanez il tako nešto polovno,i doštekao za neko pojačalce od 50 do 100w ako nemaš kući. a?
- cope_ns_89
ma odustao sam od kupovine.
imam Ibaneza GSR200, onaj crveni, ugradio sam mu Dankanove magnete, i radi kao lud
. Prezadovoljan sam.
Stekacu pare, pa cu sebi neki fin jazz bassic da uzmem. Imam vremena, nigde ne zurim
imam Ibaneza GSR200, onaj crveni, ugradio sam mu Dankanove magnete, i radi kao lud

Stekacu pare, pa cu sebi neki fin jazz bassic da uzmem. Imam vremena, nigde ne zurim

Kolko te ispala promena magneta sve ukupno? (i magneti i zamena)cope_ns_89 wrote:ma odustao sam od kupovine.
imam Ibaneza GSR200, onaj crveni, ugradio sam mu Dankanove magnete, i radi kao lud. Prezadovoljan sam.

Pametna odluka!cope_ns_89 wrote:ma odustao sam od kupovine.
imam Ibaneza GSR200, onaj crveni, ugradio sam mu Dankanove magnete, i radi kao lud. Prezadovoljan sam.

Imaš li pojačalo? Nemo' sviraš preko kompa,to bzv,merak kad imaš lepo pojačalo sa strane i u tišini bez zujnjave i grmljave kompa samo sviraš i bog da te vidi! Don't forget,pola tona ti je gitara a pola pojačalo i sistem kako taj ton donosiš do mix-a!
- cope_ns_89
@bleach Magnete sam platio oko 140e (prec oko 75 i jazz oko 65), a lik mi ih je ugradio za 10e, za sat vremena.
@sixstring Imam Line6, Low Down od 15W, kucna varijanta. Nosim ga i na svirke, ali mi sluzi samo kao predpojacalo. Zvuk namestam preko BOSS GEB-7 i na mixeti, i jos plus imam BOSS ODB-3 i BOSS AW-3, tako da mogu sasvim lepe tonove da napravim
. Razmiljsam se o kupovini nekog jaceg pojacala za svirkice, ali otom potom. Kad se skupe novci, onda cu ozbiljnije da mislim

@sixstring Imam Line6, Low Down od 15W, kucna varijanta. Nosim ga i na svirke, ali mi sluzi samo kao predpojacalo. Zvuk namestam preko BOSS GEB-7 i na mixeti, i jos plus imam BOSS ODB-3 i BOSS AW-3, tako da mogu sasvim lepe tonove da napravim

Koji SD? Oni vintidj?