Питањце - Ибанез СР 500
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Питањце - Ибанез СР 500
јел имо неко сусрет са овим кобасом пошто ми се свиђа изглед и спецификације а и цена је пристојна за оно што се нуди...
има добар ревју на хармони централу http://reviews.harmony-central.com/revi ... R500+/10/1
има добар ревју на хармони централу http://reviews.harmony-central.com/revi ... R500+/10/1
Re: Питањце - Ибанез СР 500
Mislim da je najbolje da ga probas, pa sam da vidis. Ovaj je 5 zhichani...
pozzz
viewtopic.php?f=31&t=2580
pozzz
viewtopic.php?f=31&t=2580
ima covek u halooglasima prodaje jedan komad 4zice za 400 e
inace gitaru sam probao novu u Mixu...malo sam nezadovoljan samom gitarom u
odnosu na lepotu,ali za te pare je ok.a i ja mozda nisam realan jer sam je poredio sa MNOGO
skupljim gitarama.konkretno sa nekim ibanezima koji u aktivi imaju parametriku
na srednjim a ovaj ima klasican bas-trebl-midl pa mi je bio mnogo njakav
inace gitaru sam probao novu u Mixu...malo sam nezadovoljan samom gitarom u
odnosu na lepotu,ali za te pare je ok.a i ja mozda nisam realan jer sam je poredio sa MNOGO
skupljim gitarama.konkretno sa nekim ibanezima koji u aktivi imaju parametriku
na srednjim a ovaj ima klasican bas-trebl-midl pa mi je bio mnogo njakav
i malo je preuzak vrat.ah,klasican saundgir!
да видео сам тај у огласима мада то није тај бас. Мислим да је човек који продаје мало пермутовао пошто то није СР 500. има 4 потенциометра, нема бартолини магнете...
Pozdrav svima na forumu.Zainteresovao sam se za Ibanez SR 500 BM ili SR 505 jos se nisam odlucio da li uzeti bass sa 4 ili 5 zica.Ako neko ima iskustva sa ovom serijom SR neka iznese svoje misljenje.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Već smo puno pričali o tome.
Dobar bass!
Ako tražiš malo moderniji i fleksibilniji sound nećeš pogriješiti!
Pozdrav!
Dobar bass!
Ako tražiš malo moderniji i fleksibilniji sound nećeš pogriješiti!
Pozdrav!
пази овако, колко сам могао да закључим и из пробања бас је генијалан, нарочито за људе који вол брзу свирку због невероватно танког врата, као што неко рече као код свих саундгир модела. Пробао сам га једном, 3опојасни еквилајзер пружа одличне звуковне могућности, нарочито за бас у овом ценовном рангу. Опремљен је еликсир жицама и бартолини магнетима, што је још један плус за оне који воле активну електронику.
Једино што га зеза је што није лакиран колко сам провалио. Много људи се жали да бас почне да губи ону браон нијансу на деловима где стоји палац изнад магнета и у пределу нек позиције за оне који воле слеп.
Реално мени ни мало изгуљене фарбе не би сметало, с обзиром какве соничне могућности даје.
Једино што га зеза је што није лакиран колко сам провалио. Много људи се жали да бас почне да губи ону браон нијансу на деловима где стоји палац изнад магнета и у пределу нек позиције за оне који воле слеп.
Реално мени ни мало изгуљене фарбе не би сметало, с обзиром какве соничне могућности даје.
Sr 500 bi me u mitrosu kostao 42.000 din u radnji ga nemaju a kad ce stici ne zna se.Gledao sam cene na netu u Madjarskoj gde je sr700 na akciji 10% i kosta 40.000 din kad odbijem afu(porez).Prijatelj bi mi je doneo a mene interesuje koliko je rizicno kupovati gitaru na nevidjeno.Probao sam u mix-u sr300 cisto da vidim kako lezi u ruci i zadovoljan sam.Pitanje je vredi li cekati sr500 i probati u radnji ili doneti iz madjarske sr700 na nevidjeno jer prijatelj nema veze sa gitarama.
отиђи до микса, мислим да они имају у магацину један ср 500, али прво се чуј са њима
U Subotici,NS i R.Krsturu ga nemaju na koji mix si mislio
е бедак онда су га продали. имали су један у магацину који се налази у Крстуру...
Moze li mi nejo objasniti razliku izmedju sr500 i sr700 Ibaneza
Koliko se secam SR 799 je ntb, a SR 500 nije, i razlika je u drvetu.Sr 500 je od Mahagonija, a za SR 700 proguglaj.
Kupio sam sr700 u Madjarskoj, zadovoljan sam i zvukom i izgledom.Hvala svima koji su mi pomogli oko izbora.