warwick thumb bolt-on
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
warwick thumb bolt-on
Da li znamo ko prodaje ?
Da li neko ima dobra ili losa iskustva ?
Znam da je problematican vrat, finis, tezina,..
Pozdrav
Da li neko ima dobra ili losa iskustva ?
Znam da je problematican vrat, finis, tezina,..
Pozdrav
Re: warwick thumb bolt-on
Uffff.... Jeste tezak i da, zajeban je taj finish ali to se sve potpuno zaboravi cim odsviras prvi ton...
A ko ga prodaje pojma nemam, nikada ga nisam video u nekoj radnji.... Artist ima neke Warwick baseve pa mozda da vidis sa njima...
ps meni je vrat sasvim OK

A ko ga prodaje pojma nemam, nikada ga nisam video u nekoj radnji.... Artist ima neke Warwick baseve pa mozda da vidis sa njima...
U Noti i Lyri bi trebalo da ih ima, makar po narudzbini...
Ma vrat jeste OK ali izgleda da zbog konstrukcije sipke i ne bas suvog drveta svaki obavezno povuce. Nije katastrofa ali jeste malo neozbiljno..MrMoT wrote:Uffff.... Jeste tezak i da, zajeban je taj finish ali to se sve potpuno zaboravi cim odsviras prvi ton...![]()
![]()
![]()
Ovih dana se otvara Warwick-ovo predstavnistvo u BG-u ali nisam raspolozen da kesiram za nov instrument. Pogotovo ne na nevidjeno u smislu da porucim i onda mi stigne NESTO. Ako posalju los komad, a ja sam ga unapred platio, svejedno moram da preuzmem jer to JESTE Thumb BOlt-On. Macka u dzaku..
A gde je Nota ? Nisam cuo za prodavnicu.Bozha wrote:U Noti i Lyri bi trebalo da ih ima, makar po narudzbini...
- sirac-šunka
- vragolan
Naisao sam slucajno na oglas, nije bolt-on (vec neck-through), ali ako nesto znaci, evo:
GITARA Warwick Thumb Bas, plava, iz jednog komada, 2002. god, 1.100 EUR, fiksno. 064/210-5047
- Tiki the Boyler
- Urednik
Warwick je jedna šupačka firma koja pravi dobre instrumente, ali se prema distribuciji istih odnosi jako bahato.
Zato se nikome ne isplati da ih radi...
Je&iga... njihova je filozofija: "Mi pravimo do jaja baseve, a vi dođite u Njemačku i kupite ih!"
90% komada koji se danas valjaju, po definitivno previsokim cijenama, je ušlo na Balkan preko Artista, ali...
šta je tu je!
Ja bih lično ganjao nekog dobrog polovnjaka. Jedini je problem što su te instrumente uglavnom kupovali narodnjaci tezgaroši, zbog brutalne aktive koja se jako lako bode u mikser (kako oni uglavnom sviraju) i koji i dan danas lupaju astronomske cijene za iste komade.
Znači, naći dobar komad i probati kršiti cijenu!!!
Zato se nikome ne isplati da ih radi...
Je&iga... njihova je filozofija: "Mi pravimo do jaja baseve, a vi dođite u Njemačku i kupite ih!"
90% komada koji se danas valjaju, po definitivno previsokim cijenama, je ušlo na Balkan preko Artista, ali...
šta je tu je!
Ja bih lično ganjao nekog dobrog polovnjaka. Jedini je problem što su te instrumente uglavnom kupovali narodnjaci tezgaroši, zbog brutalne aktive koja se jako lako bode u mikser (kako oni uglavnom sviraju) i koji i dan danas lupaju astronomske cijene za iste komade.
Znači, naći dobar komad i probati kršiti cijenu!!!
Jel? gde? kad? kako? zasto?Ovih dana se otvara Warwick-ovo predstavnistvo u BG-u

Ma da, nema shanse naci neki pristojan warwick bass po radnjama..."Mi pravimo do jaja baseve, a vi dođite u Njemačku i kupite ih!"

Gledao sam u NS u Artistu jednu corvetu ali je bila nikakva i stajala im je i stajala.... Verovatno jos uvek stoji...

Ja licno bih voleo da probam Taranis bas...

Hvala ti majstore. Ovaj komad se prodaje godinama ali, kao sto kazes, nije bolt-on. Razlika je u drvetu, konstrukciji, struji.. Skuplji je ali nije bolji, bar po mom misljenju.sirac-šunka wrote:Naisao sam slucajno na oglas, nije bolt-on (vec neck-through), ali ako nesto znaci, evo:
GITARA Warwick Thumb Bas, plava, iz jednog komada, 2002. god, 1.100 EUR, fiksno. 064/210-5047
Evo odgovora na gde, kada, kako i odgovora na rentabilnost kupovine u prodavnicama:
Na Bulevaru ce ovih dana biti otvorena specijalizovana prodavnica. Tacnu adresu dobicete u prodavnici na Zelenjaku koja je i do sada bila distributer Vorvika. Na Zelenjaku je uvek bio po neki jeftin komad Rockbass-a a u novoj prodavnici mozda bude i nesto malo vise. Svejedno, skuplje stvari ce opet ici iskljucivo po porudzbini.
U Artistu su, koliko sam ukapirao, odustali.
I da, naravno; kupovinom ocuvanog matorog instrumenta osim ustede oko 1.000 evra ne moras da brines hoce li se drvo rasusiti a vrat otici na svoju stranu.
Uzgred, vecina Vorvika u Srbiji nije iz Artista (oni su prodali samo par komada) vec iz Banja Luke.. Tamo su godinama jeftino prodavani novi instrumenti skinuti sa osiguranja (dakle, zvanicno ukradeni instrumenti). To je opasno kada ste na granicnom prelazu.. Zato je vazno pitanje da li prodavac ima neki papir.
Na Bulevaru ce ovih dana biti otvorena specijalizovana prodavnica. Tacnu adresu dobicete u prodavnici na Zelenjaku koja je i do sada bila distributer Vorvika. Na Zelenjaku je uvek bio po neki jeftin komad Rockbass-a a u novoj prodavnici mozda bude i nesto malo vise. Svejedno, skuplje stvari ce opet ici iskljucivo po porudzbini.
U Artistu su, koliko sam ukapirao, odustali.
I da, naravno; kupovinom ocuvanog matorog instrumenta osim ustede oko 1.000 evra ne moras da brines hoce li se drvo rasusiti a vrat otici na svoju stranu.
Uzgred, vecina Vorvika u Srbiji nije iz Artista (oni su prodali samo par komada) vec iz Banja Luke.. Tamo su godinama jeftino prodavani novi instrumenti skinuti sa osiguranja (dakle, zvanicno ukradeni instrumenti). To je opasno kada ste na granicnom prelazu.. Zato je vazno pitanje da li prodavac ima neki papir.
- Tiki the Boyler
- Urednik
To što si upravo rekao se zvanično zove kleveta i za to možeš i da odgovaraš!11080 wrote:Uzgred, vecina Vorvika u Srbiji nije iz Artista (oni su prodali samo par komada) vec iz Banja Luke.. Tamo su godinama jeftino prodavani novi instrumenti skinuti sa osiguranja (dakle, zvanicno ukradeni instrumenti). To je opasno kada ste na granicnom prelazu.. Zato je vazno pitanje da li prodavac ima neki papir.
Pošto je očigledno da nisi ni čuo za Artist (ili jesi al' se praviš lud), koji matično jeste iz Banjaluke - http://www.artist.ba
ja te molim da ne lupaš gluposti! Kao što već rekoh, 90% Warwicka na prostoru Balkana jeste kupljeno u Artistu.
Potpuno legalno!
Ako već imaš za cilj da blatiš jednu od najstarijih firmi na ovim prostorima kada je prodaja muzičkih instrumenata u pitanju onda pokušaj naći neku ubjedljiviju priču! Ovo je stvarno glupo i nadasve ljigavo...
p.s. Vrlo je čudno i simptomatično da se ti odjednom pojaviš na Forumu, tobož naivno započneš priču o Warwicku, a onda nas zaspeš informacijama o novom predstavništvu iz prve ruke. I usput pljucneš ponekog...
Ne pravi se biznis tako sinak...
Pa tuzi me za klevetu. Uredno sam se registrovao pa verujem da ne bi bio problem da se utvrdi moj identitet.
011/26-23-389 je broj telefona prodavnice na Zelenom Vencu.
Ne verujes meni, pitaj njih. Ako mislis da i oni lazu onda misli i dalje.
Samo, ja nisam rekao da je http://www.artist.ba prodavao kradene instrumente. To je tvoj zakljucak.
Ja sam rekao da vecina Warwick-a potice iz Banja Luke i da je postojala sema.
Naravno da nisam znao da postoji banjalucki Artist. Zasto bi me to interesovalo? Da li ti znas da u Zemunu postoji 5 odlicnih tonskih studija? Ne? "Pošto je očigledno da nisi ni čuo (ili jesi al' se praviš lud)" onda ja pred svima koji citaju ovo pljuvanje treba da zakljucim da "lupas gluposti" ???
Ne interesuje me Artist niti "biznis sinak". Rekao bih da tebe jako interesuje i jedno i drugo. Imas interes i to je OK.
Sto se mene tice, Artist postoji od kako je otvorena prodavnica na Konjarniku i svakako nije "jedna od najstarijih firmi na ovim prostorima".
Pre Artista na ovim prostorima su radili:
1.Maric
2.Dzindzer
3.Sky Music
4.Mega Music
5.Mitros
6.Lyra
Moji prijatelji iz Banja Luke su 80-tih dolazili kod Marica po zice, palice i koze za bubnjeve. Rekao bih da su pioniri ipak bili neki drugi. Mene licno trgovina instrumentima ne interesuje.
011/26-23-389 je broj telefona prodavnice na Zelenom Vencu.
Ne verujes meni, pitaj njih. Ako mislis da i oni lazu onda misli i dalje.
Samo, ja nisam rekao da je http://www.artist.ba prodavao kradene instrumente. To je tvoj zakljucak.
Ja sam rekao da vecina Warwick-a potice iz Banja Luke i da je postojala sema.
Naravno da nisam znao da postoji banjalucki Artist. Zasto bi me to interesovalo? Da li ti znas da u Zemunu postoji 5 odlicnih tonskih studija? Ne? "Pošto je očigledno da nisi ni čuo (ili jesi al' se praviš lud)" onda ja pred svima koji citaju ovo pljuvanje treba da zakljucim da "lupas gluposti" ???
Ne interesuje me Artist niti "biznis sinak". Rekao bih da tebe jako interesuje i jedno i drugo. Imas interes i to je OK.
Sto se mene tice, Artist postoji od kako je otvorena prodavnica na Konjarniku i svakako nije "jedna od najstarijih firmi na ovim prostorima".
Pre Artista na ovim prostorima su radili:
1.Maric
2.Dzindzer
3.Sky Music
4.Mega Music
5.Mitros
6.Lyra
Moji prijatelji iz Banja Luke su 80-tih dolazili kod Marica po zice, palice i koze za bubnjeve. Rekao bih da su pioniri ipak bili neki drugi. Mene licno trgovina instrumentima ne interesuje.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Suma sumarum... nisi ti baš u toku!
(nisi čuo za Artist iz Banjaluke, ali znaš za neku "šemu"... ma ajde...)
Budući da pričaš priču koja nema veze s mozgom... sam sebe diskredituješ i ne možeš očekivati da te bilo ko uzme za ozbiljno!
Pozdrav!
I sretno...
(nisi čuo za Artist iz Banjaluke, ali znaš za neku "šemu"... ma ajde...)
Budući da pričaš priču koja nema veze s mozgom... sam sebe diskredituješ i ne možeš očekivati da te bilo ko uzme za ozbiljno!
Pozdrav!
I sretno...
Zaista nisam u toku sa prodavnicama u Banja Luci. Uopste me ne interesuju.
Mislis da prica nema veze sa mozgom- OK. Ja mislim da sam ugrozio tvoje interese i zao mi je jer vidim da volis bas gitare. Ne dopada mi se sto se trudis da me uvredis ali to je tvoja sramota.
Ajde da vidimo sta mozemo pametno da cujemo od ovih ljudi na forumu. Da malo cutimo?
Vise niko ne pokusava da prica o Thumb Bolt On-u a ja trazim jedan dobar komad..
Mislis da prica nema veze sa mozgom- OK. Ja mislim da sam ugrozio tvoje interese i zao mi je jer vidim da volis bas gitare. Ne dopada mi se sto se trudis da me uvredis ali to je tvoja sramota.
Ajde da vidimo sta mozemo pametno da cujemo od ovih ljudi na forumu. Da malo cutimo?
Vise niko ne pokusava da prica o Thumb Bolt On-u a ja trazim jedan dobar komad..
Pametno sto ce te cuti od ovih ljudi na forumu je da ako nastavite u ovom smeru sa vredjanjem, ;prepucavanjem i optuzivanjem za nesto (bez nekih iznetih cinjenica) za sta moze krivicno da se odgovara ,tema ce biti zakljucana
A sad izvolite nastaviti pricu o Warwick-u (ne o Artistu)
pozz

A sad izvolite nastaviti pricu o Warwick-u (ne o Artistu)