O ovoj bas gitari je rec...
http://www.guitarcenter.com/Fender-Cust ... 1149737.gc
Da li neko razume, zasto bi neko dao preko 3000 $ za ovo?
Da li je neko ikada probao, ili slusao?Neki utisci?
Fender Custom Shop VI N.O.S.
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
-
Re: Fender Custom Shop VI N.O.S.
Ja...
...nisam taj, al sam svirao Baritone Jaguar. To je ista fora, samo sto je Bass VI uvek u ogranicenoj seriji, proizvodjen 60ih, blablabla... a Baritone moze da se kupi. I ne kosta mnogo, oko 600 evra. I on je kao "Custom Shop" varijanta... Custom "Sweat" Shop, China verovatno.
Nije to los fazon, ja sam se lozio da ga narucim... mislim, ako znas koja je fora da ne kenjam mnogo o njemu. Bariton gitara, 30" scale, izmedju gitare i bassa, oktavu niza od gitare, stim isti EADGBE
Poslusaj The Beatles\Let it be\Two of us, tu George svira Fender VI
Rare axe, and unique... zanimljivo, nadam se da cu nekada imati Baritone... kad prestanem da skupljam Precisione
...nisam taj, al sam svirao Baritone Jaguar. To je ista fora, samo sto je Bass VI uvek u ogranicenoj seriji, proizvodjen 60ih, blablabla... a Baritone moze da se kupi. I ne kosta mnogo, oko 600 evra. I on je kao "Custom Shop" varijanta... Custom "Sweat" Shop, China verovatno.
Nije to los fazon, ja sam se lozio da ga narucim... mislim, ako znas koja je fora da ne kenjam mnogo o njemu. Bariton gitara, 30" scale, izmedju gitare i bassa, oktavu niza od gitare, stim isti EADGBE
Poslusaj The Beatles\Let it be\Two of us, tu George svira Fender VI
Rare axe, and unique... zanimljivo, nadam se da cu nekada imati Baritone... kad prestanem da skupljam Precisione

- Rocket Roll
Džek Brus je to svirao dosta često, u ranim danima Creama.
Tom Vejts ga je koristio za studijski rad.
Eto, dva dovoljno dobra razloga, ako mene pitaš.
Tom Vejts ga je koristio za studijski rad.
Eto, dva dovoljno dobra razloga, ako mene pitaš.

- Hillybilly
Brale, nije to bas za tebe, to je više igračka za mene i gitariste koji vole surf ili instrumentale iz 60-ih (Duane Eddy, Ventures, The Spotnicks...).
Ta je bass za gitariste, vidiš ima čak i tremolo!
Ta je bass za gitariste, vidiš ima čak i tremolo!

da be, to je bariton gitara a ne bass.
- Hillybilly
Narezao sam ti jedan DVD da vidiš u akciji bariton gitaru i jednog opakog basistu kako dere mečku! Dobiješ ga na sledećem Jamu.
Unapred se radujem!Hillybilly wrote:Narezao sam ti jedan DVD da vidiš u akciji bariton gitaru i jednog opakog basistu kako dere mečku! Dobiješ ga na sledećem Jamu.