Sta mi mislite o ovoj makini?

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Jel si siguran u to? Posto javor generalno ne ide u telo, posebno ne kod Fendera, a specijalno NE kod Squiera... mada, ko ce znati, ima svega...Squier vintage modified `70, sa Javorom u telu i Javorom u vratu
Koji ce ti ***** mexikanac?Koliko para se krece Mexikanac preca?
To je uvek najbolja varijanta, ali je taj neko cesto ne-muzicar, pa moze biti ne-milih scena... uglavnom je dobro kod "proverenih modela".mozda je najbolja varijanata da ga neko donese ko ide napolje.
Nepotrebno ulaganje, taj Duncan Desinged radi sasvim pristojno... to je takva konfiguracija!Ne planiram, ako ga uopste uzmem, da mu odmah budzim EMG
Zvuk prece je opste prisutan, u SVIM zanrovima, mislio sam na boju (takvog je svirao DeeDee)!Ja obozavam zvuk prece, ali ne zbog Ramonesa i punka, vec zbog Steve Harrisa, hocu taj njegov zvuk, pravi maidenovski![]()
Vidjao sam ja svakve Squier-e... pa cak i one koji rade dojaja!!! Pogotovo japanske, s'kraja '80.ih!totalno sam bio iznenadjem i shokiran kako jedan Squier moze tako dobro da radi
Jel si siguran u to? Posto javor generalno ne ide u telo, posebno ne kod Fendera, a specijalno NE kod Squiera... mada, ko ce znati, ima svega...[/quote]Squier vintage modified `70, sa Javorom u telu i Javorom u vratu
Ali ovo nije squier japanacVidjao sam ja svakve Squier-e... pa cak i one koji rade dojaja!!! Pogotovo japanske, s'kraja '80.ih!
kupi legend i cepaj...on je za kucne upotrebeRoutasydan wrote:Mada nije losa ni ova makina, a kosta tri puta manje. Meni ne treba bass za svire, vec da cepam po kuci pa bi mi mozda i ovo, za prvo vreme, radilo posao
On je za mnoooogo vise ako proberes dobar komad!delakroA wrote: kupi legend i cepaj...on je za kucne upotrebe
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest