Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Naravno da moze!Misliš da SM-57 može da izdrži?
Pa, da... D 112 je verovatno najbolji izbor... ni D 550 se vise ne proizvodi, ali mi je nekako ostao drag. Ima malo izrazeniji attack od D112, ali mu je mana sto, u odnosu na D 112, mnogo slabije podnosi visak dB, i distorzira. Verovatno je zbog toga i povucen...D112 (ili D12 koji se odavno ne proizvodi) bi bili moj izbor...
U pravu si. (moja greška) Elem, u pitanju je živa svirka. Al' da objasnim sve od početka: moja oprema je Ibanez SR800( ili CORT b5), Trace Elliot 712SMC GP7. Zvuk na pojačalu je "BAŠ, BAŠ", ali na razglasu (Peavey IMPULS 1015 4 ILI 6 kom.- Dynacord POWERMATE 1600) je skoro sranje. Bas je sav nekako mlitav i spor (recimo nedefinisan).KirilStipsa wrote:Bzvz je komentarisati dok ne kaze coek zasto ga zanima ozvucavanje, za live, za studio, za kucno snimanje...
Zvuk sa DI outa Trace-a bi ti trebao biti do jaja. Bar je meni bio.KRUTKOCORT wrote:U pravu si. (moja greška) Elem, u pitanju je živa svirka. Al' da objasnim sve od početka: moja oprema je Ibanez SR800( ili CORT b5), Trace Elliot 712SMC GP7. Zvuk na pojačalu je "BAŠ, BAŠ", ali na razglasu (Peavey IMPULS 1015 4 ILI 6 kom.- Dynacord POWERMATE 1600) je skoro sranje. Bas je sav nekako mlitav i spor (recimo nedefinisan).KirilStipsa wrote:Bzvz je komentarisati dok ne kaze coek zasto ga zanima ozvucavanje, za live, za studio, za kucno snimanje...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest