Sta mislite o ovom basu???
http://www.skymusic.rs/pic3001.html
da li ga neko ima, i ako ima kako je zadovoljan??
bilo kakvo iskustvo ili misljenje...
Aria LPB
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Aria LPB
Ok je ali je jazz daleko bolji, i STRASNO variraju u kvalitetu, ja posedujem Legend jazz ali dobar komad
, plus sam mu stavio G&L preamp i premotavao magnete, sada zvuci perverzo
...
I da, zaboravih, svi su rasprodati, i ne zna se kada ce (i hoce li uoste dolaziti) sledeca tura doci.

I da, zaboravih, svi su rasprodati, i ne zna se kada ce (i hoce li uoste dolaziti) sledeca tura doci.
U sobi na maloj snazi radi za sve pare, na velikoj snazi i u svirci ipak pokaže svoju ćud instrumenta od 100 evra.
Ja imam kopijju jazza i to mi je prva gitara posle pauze od 15 godina ne sviranja kontrabasa. Uzmi u obzir to da se ja ipak ne bavim profesionalno muzikom - bolje reći ne zaradjujem od sviranja, ali vrlo dobro znam kako svira pravi jazz bas na pravom pojačalu, ali treba biti svestan da za tu razliku u ceni možeš kupiti solidan polovni automobil.
Aria uz malo ulaganja, ljubavi i vežbe može sasvim solidno da svira, pa kad dodje pravi mometan biće i prave gitare... Čuvaj pare i vežbaj, vežbaj, sviraj....
Ja imam kopijju jazza i to mi je prva gitara posle pauze od 15 godina ne sviranja kontrabasa. Uzmi u obzir to da se ja ipak ne bavim profesionalno muzikom - bolje reći ne zaradjujem od sviranja, ali vrlo dobro znam kako svira pravi jazz bas na pravom pojačalu, ali treba biti svestan da za tu razliku u ceni možeš kupiti solidan polovni automobil.
Aria uz malo ulaganja, ljubavi i vežbe može sasvim solidno da svira, pa kad dodje pravi mometan biće i prave gitare... Čuvaj pare i vežbaj, vežbaj, sviraj....
-
Ma super je preca Legend, ako te to zanima... go for it... neces zaliti pare!
probao sam legend precision i stb jazz (legend jazz nisam imao prilike) i ova dva mi dosta razlicito zvuce, stvar ukusa...mozda je jazz bolji instrument, al fan sam precisiona:) jbg, sta cu, volem ga vise:))))))))))))))))
e a u sky-u znam da ih nema, al su skoro dobili u lyri legend precision, a od jazza ni traga ni glasa (kazu da ce mozda da dobiju)...voleo bih da ga probam.
hvala vam drugari!!!;)
e a u sky-u znam da ih nema, al su skoro dobili u lyri legend precision, a od jazza ni traga ni glasa (kazu da ce mozda da dobiju)...voleo bih da ga probam.
hvala vam drugari!!!;)
matori ovo si mi napisao i u pp-u, al pojma nemam sta mu to dodje...vbraca wrote:plus sam mu stavio G&L preamp i premotavao magnete, sada zvuci perverzo...

doci ce vremenom

preamp-trebalo bi da je predpojacalo???a G&L pretpostavljam marka...samo kako to ide, na gitaru ili kako???
U gitaru
tuning styling 

Bas je tuning styling!Solomon wrote:U gitarutuning styling