Prije par dana sam dobio jedan bas, kopiju Fendera, koji je u
očajnom stanju. E sad, kako već prilično dugo ne sviram bas i nemam opremu uhvatila me je nostalgija i riješio sam da ovaj renoviram i počnem polako da se obnavljam.
Trenutno je kod Marića, biće gotov kada im odnesem pickguard (jako bi mi koristila informacija gdje ima da se kupi, a da nije Mitros... skupi su, brate...

)
Što se tiče identifikacije, nešto bliže ću znati tek kad se otvori (ja ovde nemam ni šrafciger, pa nisam mogao ništa sam da uradim

), ali vjerujem da je neka loša kopija. Mada, lik od koga sam ga dobio je drugi vlasnik, bas je prošao toliko svirki da se on ni ne sjeća svih, nije sviran zadnjih par godina, a on ga je kupio od jednog prijatelja prije xx godina. Prateći trag ovog basa, došao sam na ideju da je "skinut" sa neke bine ko zna kad, preprodat, jako loše ofarban (koliko sam mogao da vidim, ranije je bio sunburst) i na kraju je došao do mene. Po nekoj mojoj računici, star je nekih 20 godina.
Sve u svemu, ništa posebno, ali eto... Htio sam da podijelim sa vama i da čujem koji predlog šta da radim sa njim.
Za kraj, evo i par slika: