Danas sam se ponovio ovom sjajnom kobilicom!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pošto košta, što bi rekli?vbraca wrote:Nije bas gitara ali je za bas gitaru...
Danas sam se ponovio ovom sjajnom kobilicom!![]()
Ne sviđaju mi se baš one kod Marića, danas sam ih gledao. Naravno, neću da kupujem nešto preskupo, pa ću se još malo zaroviti... Tnx...sirac-šunka wrote:http://elderly.com/accessories/items/BAIIB-CHROME.htm
http://www.shop.wymoreguitars.com/produ ... de=froogle
Nije bas jeftino, a nisam siguran da li se moze naci kod nas tako lako. On je to sigurno pazario preko oglasa opet od Antovica![]()
Ako taj bass koji renoviras nije neki extra bass, pazari obicnu kobilicu koja ima da se kupi u Maricu ili nekoj slicnoj ovdasnjoj muzickoj radnji. Ovu masinu od kobilice je Antovic drzao na Fender jazz bassu iz sedamdes i neke...
NaravnoSolomon wrote:na legenda ?
Ja slično planiram da odradim sa ovim basom u daljoj budućnosti, ako sve bude kako treba. Kad dođe do toga, pitaću vas za mišljenje.sirac-šunka wrote:Bio je to bass sa DiMarzzio magnetima, Schaller civijama i Schaller kobilicom.
Ma provalio sam... al' MENI se ne bi to svidelo na Fenderu... ja sam konzervativacsirac-šunka wrote:Jeste, samo ti se cini sa slike. Izgleda kao da je za telo gitare koje ima oblik luka (achtop, tzv.), zar ne? E pa to je samo opticka varka sa slike. Licno sam koristio takav bridge na jednoj, opet pretpostavljam Melodijinoj kopiji Jazz Bass-a. Bio je to bass sa DiMarzzio magnetima, Schaller civijama i Schaller kobilicom. Ali je vrat bio kriv, jbg. To mi je bila prva gitara. Sredio mi je vrat lokalni majstor, i to tako sto je odrubio "visak" i izlakirao ostatak. Bas sam potom udomio za 230 DEM. Da sam ga sad sacuvao, verovatno bih magnete i hardver prodao za vise od 115 EUR.
Nego back on topic! Schaller je sjajna kobilica i radi na Fenderolikim gitarama bez problema.
Ja se palim da nekad sredjujem jednu JB kopiju od druga i lozim se da nabacim string-though-body bridgeAli otom-potom... mozda se to sve nikada ni ne desi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest