Warwick Corvette Standard 5-string i pojacalo

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
Les_Claypool
MF veteran

Post by Les_Claypool » 01 May 2007, 20:13

I ja "obnavljam" opremu pa me zanima ima li dje u Srbiji da se kupi Warwick Corvette Standard 5-string bass lh i ako ima koliko mu se krecu cijene.

Zanima me i koje bi mi pojacalo preporucili do 400e

django

Post by django » 03 May 2007, 16:17

Les_Claypool wrote:I ja "obnavljam" opremu pa me zanima ima li dje u Srbiji da se kupi Warwick Corvette Standard 5-string bass lh i ako ima koliko mu se krecu cijene.

Zanima me i koje bi mi pojacalo preporucili do 400e
Ima u Artistu na Konjarniku i nekoj prodavnici (ne znam kako se zove) na Zelenom Vencu. A, sto se tice pojacala tice za te pare mozes da kupis Trace Combo 15'' (ja ga imam), a mozda i Gallien Kruegera onog malog sa 12-icom. Naravno, polovno.

Pozdrav!

Les_Claypool
MF veteran

Post by Les_Claypool » 03 May 2007, 20:04

Trazim nesto novo, imam losha iskustva sa polovnim stvarima :)

django

Post by django » 10 May 2007, 14:11

Les_Claypool wrote:Trazim nesto novo, imam losha iskustva sa polovnim stvarima :)
E, vidis, kod mene je obrnuto. Ja imam losa iskustva sa novim stvarima! Jer za pare sa kojim mogu da kupim dobru polovnu stvar, od novih mogu da kupim samo neki low krsh (Behringer, Stagg...), pa onda kukam dok ga se ne otarasim. Npr. kupio sam novog

Image

I imao srece da ga prodam za iste pare ubrzo. Malo sam dodao i kupio ovo polovno (15 incha)

Image

Naravno, potrebno ti je par srafcigera (obican i krst), unimer, malo znanja elektrotehnike, malo iskustva i srece i naravno prodavac koji ti dozvoljava da sve prekontrolises.

Pozdrav!

Les_Claypool
MF veteran

Post by Les_Claypool » 10 May 2007, 19:43

Hvala na informacijama mada Stagg nije toliko losh :)
Imas li kakva iskustva sa Peavey tnt 115 combo imam namjeru da ga uzmem?

Image

django

Post by django » 12 May 2007, 15:02

Dobro pojacalo, mada bi ja da sam na tvom mestu dodao jos jedno 100-150 e i kupio ovo. Ima mnogo bolje predpojacalo i odlican direct out. Jedino sto ima 12'' zvucnik, mada za klubske svirke je, ako ides u razglas, sasvim ok. Naravno, mozes da dodas jos jednu kutiju od 8 oma...
Jos jedna od prednosti je sto je strasno lagano (oko 11-12 kg)

Image

Post Reply