Par pitanja.KenRose BASS??Seymour Duncan AJB-5 ??
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
-
Par pitanja.KenRose BASS??Seymour Duncan AJB-5 ??
Da li iko zna nesto o KenRose bas gitari,gde se pravi,kvalitet,...?? I gde je najpovoljnije kupiti Seymour Duncan AJB 5 magnet za petozicani bas? koji je dobar bridge magnet,aktivni naravno? pozdrav
- The Mask AE
Re: Par pitanja.KenRose BASS??Seymour Duncan AJB-5 ??
Jedan od mojih drugara je spontano, za potrebe jednog benda, presao u basiste i na brzinu kupovao bass. Izleteo je jedan taj Ken Rose i rekli su mu da je Koreja. E sad, da li je definitivno Koreja ili je to bila zvaka prodavca to nemam pojma. Kvalitet je ok. Nista posebno, nista skandalozno. Zvuk necu komentarisati jer taj drugar nije zamenio zice
pa se javljam ukoliko se setim kad to konacno uradi.
Magneti:
Gde kupiti: gde god kod nas-seku k'o ziletom. Pogledaj po netu i pozovi par brojeva za cenu.
Koji je dobar: moj odgovor ti i nece preterano pomoci. Moras probati da bi znao sta se TEBI svidja. Zadrzi se na poznatim brandovima radi eventualne kasnije prodaje.

Magneti:
Gde kupiti: gde god kod nas-seku k'o ziletom. Pogledaj po netu i pozovi par brojeva za cenu.
Koji je dobar: moj odgovor ti i nece preterano pomoci. Moras probati da bi znao sta se TEBI svidja. Zadrzi se na poznatim brandovima radi eventualne kasnije prodaje.