Malo pre mi je stigao email: Washington Music Center is proud to welcome Ernie Ball/Music Man Artists John Petrucci and John Myung from Dream Theater for a special Meet and Greet Event on Saturday August 1st from 2:00—3:30pm
Jel zna neko nesto vise o prelasku J.M. u Ernie ball?
John Myung i MusicMan?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: John Myung i MusicMan?
kako sam negdje citao, Bongo je i trebalo Mijung prvi da svira, al je ostao na jamahi tako nesto 

Pa jos na spotu za pesmu The Dark Eternal Night iz 2007. se vidi da on svira Music Man. MOzda je on jos i ranije presao na MM samo mi ne znamo..
- KnightOfDoom
- Site Admin
Myung jos od prvog albuma koristi (izmedju ostalih i) MM (valjda Stingray) u studiu. Live je svirao sve zivo sto ima 6 zica. Tung, yamaha, tobias... Mislim da od Systematic Chaosa-a (2007) svira bongo. Ustvari cim je izasao sestozicani bongo uzeo je da ga svira. Ako malo bolje procitas recenicu koju si pejstovao ne radi se o "prelasku" vec najavi desavanja gde ce se obojca pojaviti.
Znam sta pise u mailu, mada ne verujem da bi se on pojavljivao tamo da nema ugovor sa Ernie ball. To sam mislio. nego, nisam znao da se vec pojavljivao sa bongom.
Thnx!
Thnx!
- KnightOfDoom
- Site Admin
Onda sam ja tvoje pitanje pogresno shvatio 
Ma da, on svira sestozicani bongo od kad je izasao. Valjda je dobio neke pare. Ali mislim da nije pravljen spektakl od toga kao sa Petrucijem koji je visio po fabrici i pipkao gitare glumeci boga

Ma da, on svira sestozicani bongo od kad je izasao. Valjda je dobio neke pare. Ali mislim da nije pravljen spektakl od toga kao sa Petrucijem koji je visio po fabrici i pipkao gitare glumeci boga