DigiTech XBS Bass Squeeze
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
DigiTech XBS Bass Squeeze
Sta mislite o ovom kompresoru?Da li je neko imao iskustava i tome slicno?Koliko sam provalio citajuci nesto na netu o ovoj pedali izgleda da je kompresor i DI box u isto vreme...Pozz
- sirac-šunka
- vragolan
Re: DigiTech XBS Bass Squeeze
Jedino što bih mogao da primetim, nije di box, nema balansirani XLR izlaz, već samo nebalansirani TRS linijski, kao i svaka druga Digitech pedala...
Ima cabinet simulator...
- > Dual Outputs. the Amp output is for connecting directly to a bass amplifier. The Mixer output, with CIT™ bass cabinet emulation technology, is for connecting directly to a mixing board or headphone preamp
http://www.artistsystems.net/mex/artika ... 8&art=2029#
http://www.digitech.com/flash/BassSqueezeDemo.php
Evo par linkova mozda bude malo od pomoci.Iskreno ja se dvoumim izmedju ove pedale i boss lmb3.
http://www.digitech.com/flash/BassSqueezeDemo.php
Evo par linkova mozda bude malo od pomoci.Iskreno ja se dvoumim izmedju ove pedale i boss lmb3.
- sirac-šunka
- vragolan
@Dejankuki: Tako nesto i pretpostavih...
@Duff: Prednost bih ipak dao Boss-u, ako nista drugo, zbog toga sto je prilicno trazena pedala pa lako moz da se predomislis
@Duff: Prednost bih ipak dao Boss-u, ako nista drugo, zbog toga sto je prilicno trazena pedala pa lako moz da se predomislis
- The Mask AE
Kolega http://www.kupujemprodajem.com/Boss-lim ... -oglas.htm
Mozes liku da ubijes cenu i to podosta, a onda cheshljaj!
to ti je po cenovniku 70+25=95. Slobodno idi na 30% off to je 65 jura. Sa poshtom te izadje manje od 70.
P.S. Zaobidji digitech u shirokom luku jer je neko na njih kletvu bacio.
Mozes liku da ubijes cenu i to podosta, a onda cheshljaj!

- sirac-šunka
- vragolan
Uh, uh, nemoj da te Dejankuki cuje! 

- The Mask AE
a jel mislis samo na Bass Squeeze ili na sve digitechove ?
- The Mask AE
Ne sve naravno... Imali su oni dobriJEh sprava. Samo je to bilo u proslom veku, a znas kad je bio prosli vek. Konkretno mislim na pedale sada. Cak su pokushali i boss-a (pustog) da kopiraju (HW) i ponovo su se zeznuli. Prosto-kletva. 

bas sam juce gledao na jutubu snimak Tony Franklin na onom svom fretlesu, a ispred njega samo Digitech: Jam Man, Digi Delay, Bass Squeeze i Driver ...
Kontaktirao sam vlasnika doticne pedale i za nju trazi 60 evra,ne znam ali sam na netu nasao u jednoj prodavnici novu za 70 evra...The Mask AE wrote:Kolega http://www.kupujemprodajem.com/Boss-lim ... -oglas.htm
Mozes liku da ubijes cenu i to podosta, a onda cheshljaj!to ti je po cenovniku 70+25=95. Slobodno idi na 30% off to je 65 jura. Sa poshtom te izadje manje od 70.
A sta mislite o DIgitech Bass Overdrive pedali posto i overdrive planiram da kupim takodje?
The Mask AE wrote: P.S. Zaobidji digitech u shirokom luku jer je neko na njih kletvu bacio.
Ehhh, ni ja ne volim Korga.. pa ljudi opet imaju lepa iskustva sas njega... neko ne voli Behringera, neko mrzi digitecha, a neko ne podnosi zooma... big deal..sirac-šunka wrote:Uh, uh, nemoj da te Dejankuki cuje!

Men' se svidi.. ja sam poklonik digitecha, a kome se ne svidi.. so what... ima ni razni.

- The Mask AE
Kolega, napisah ti gore najbolje cene koje znam. Ukoliko trazi samo za pedalu 60 jura onda nemoj jer je nova 70 (tebi ce sa otkupom i postarinom izaci 65), ali ukoliko trazi 60 za pedalu i napajanje (a ti napajanje nemas) onda je to dobra cena jer je adapter koji dobijas 25 jura.
Sto se tice overdrive-a ja nisam probao digitech ali stojim iza toga da mora biti djubre. Evo zasto imam tako lepo misljenje: imam vezu koja mi preko neta donosi stvari iz usa i jednom je na musiciansfriend.com 6 meseci bilo "buy this and get digitech pedal for free". Svako normalan bi skapirao da je tako nesto smehoteka.
Preporuka ODB-3. Dobra pedala za malo love.
Sto se tice kompresora/limitera ja znam sta ti trazis ali se plasim da to neces naci ni u digitechu ni u bossu. Ono sto ti hoces ide u domen od 200 jura pa gore i to ces videti kada kupish digi/boss i razocaras se.
Sto se tice overdrive-a ja nisam probao digitech ali stojim iza toga da mora biti djubre. Evo zasto imam tako lepo misljenje: imam vezu koja mi preko neta donosi stvari iz usa i jednom je na musiciansfriend.com 6 meseci bilo "buy this and get digitech pedal for free". Svako normalan bi skapirao da je tako nesto smehoteka.
Preporuka ODB-3. Dobra pedala za malo love.
Sto se tice kompresora/limitera ja znam sta ti trazis ali se plasim da to neces naci ni u digitechu ni u bossu. Ono sto ti hoces ide u domen od 200 jura pa gore i to ces videti kada kupish digi/boss i razocaras se.
Ovo sam ja. Ubedljivo 3 najgora brenda u muzickoj opremi. Ponovo kazem kod digitecha samo serija pedala. Digitech je pro firma ukoliko imas pro pare.neko ne voli Behringera, neko mrzi digitecha, a neko ne podnosi zooma...