Kratko cu iznijeti svoj problem.Imam Korg T3 i desilo mi se da je pogubio sve boje...Ne znam zasto se to desilo..Memorijska baterija nije bila stara ali moguce da je bio neki strujni udar jer mi je kuca tik uz glavnu trafostanicu u naselju...ono sto se prikazuje na displeju u obje banke i kombinaciji je informacija "INIT COMBI"...Ovo je drugi put da mi se desi isto samo sto sam prvi put "vracanje" fabrickih boja radio u BG i mislim da je bilo preskupo jer sam bukvalno mogao kupiti polovnu istu klavijaturu ali nisam imao izbora jer ,ko ima T3,dobro zna o kojoj je legendi rijec...Flopi disk sa fabrickim bojama nemam i mislim da flopi drive ne radi pa me interesuje da li moze nekako da se klavijatura poveze sa kompjuterom i da se vrate fabricke boje na taj nacin...Znaci da se zaobidje flopi disk...Inace,mislim da flopi drive na njoj nije istog formata kao flopi drive koji je dolazio ranije na kompjuterima pa samim tim i mozda postoji ta greska...Znaci ako postoji nacin da se direktno kablom iz kompjutera uradi nesto i vrati klavijatura na fabricko stanje bio bih zahvalan svakom ...