Ja sam Milos,'96 sam godiste i evo tek sada u 15 godini sam izrazio neku zelju za klavijaturom.Prelistavao sam malo forum i vecina njih ne zeli da svira narodnjake ali ja hocu.

Imam budzet od 300-350E po mogucnosti.Znam da za te pare ne mogu naci neku klavijaturu na kojoj mogu lepo da pocnem i da se opletu narodnjaci ali sta ces...
Trebao bih za vikend da odem do Mitros Music-a sa caletom i da pogledam sledece klavijature na koje sam posebno obratio paznju.
Casio CTK-5000
Casio CTK-6000
Yamaha PSR-E423
Zanima me da li na ovim klavijaturama moze da se sviraju neki narodnjaci ili neke ''krajiske'' pesme.Posto slusam od muzike sve zivo,od narodnjaka do metala itd,mogao bih i njih da sviram - nikakav problem.Samo kazem da mi je prioritet narodna muzika.
E sad posto sam totalni novajlija,nemam veze s vezom.Klavijaturu bi svirao verovatno samo kod kuce i koristio se YouTube-om najvise kao nekim pomagalom.Verovatno cu upisati neku muzicku skolu radi citanja onih nota posto to veze s vezom nemam kako sta itd,ali ovo nije tema za to.

Izvinjavam se jos jednom ako je vec neko mozda pisao slicnu temu,tj nasao sam jednu osobu koja je pitala za ctk 5k i yamahu,ali ne zeli da svira narodnu muziku na njoj.
Eto to bi bilo od mene,nadam se da mi neko moze pomoci u izabiru moje prve klavijature.
Hvala.