Korg TR61 61-Key Synth Workstation
Moderator: Reverse
Sta mislite o ovoj klavijaturi? Iskustva, utisci? Inace svirao bi se metal na njoj...
Sta mislite o ovoj klavijaturi? Iskustva, utisci? Inace svirao bi se metal na njoj...
Re: Korg TR61 61-Key Synth Workstation
Korg triton le,ista stvar ako si probao.
All around klavijatura.
Upotrebljiv hammond,grozan klavir,dobri stringsi
Tehno presete ne koristim,ali kazu da ima dobrih
Sta znam.Imao sam triton le,ali ... nije nesto.
Opet,za pocetak,nije lose.Ali radije bih onda uzeo x50,isto to,samo lakse za poneti.I naravno,jeftinije.
All around klavijatura.
Upotrebljiv hammond,grozan klavir,dobri stringsi
Tehno presete ne koristim,ali kazu da ima dobrih
Sta znam.Imao sam triton le,ali ... nije nesto.
Opet,za pocetak,nije lose.Ali radije bih onda uzeo x50,isto to,samo lakse za poneti.I naravno,jeftinije.
Skoro ista stvar, tr ima 64mb rom-a le ima 32, tr prima sd card le smartmedia
Ja imam malo drugacije misljenje po pitanju boja, grozan hammond, upotrebljiv klavir, dobri stringsi.
Generalno fabricke boje nisu nesto, ali sednes za klavijaturu i napravis sta ti treba, ima dosta mogucnosti ako imas vremena da se igras.
Korisna stvar je sempler, obzirom da su po meni hammondi krs, koristim semplovani hamm a-100, nasao sam semplove, napravio kombinacije, super radi.
Ako ces vec da je koristis za metal treba da znas da je Tuomas Holopainen korgov promoter za Tr seriju, na zadnoj turneji koristio je 3xtr i 1xkorg karma http://farm4.static.flickr.com/3016/231 ... 7c.jpg?v=0
Meni super radi posao za svirke.

Ja imam malo drugacije misljenje po pitanju boja, grozan hammond, upotrebljiv klavir, dobri stringsi.
Generalno fabricke boje nisu nesto, ali sednes za klavijaturu i napravis sta ti treba, ima dosta mogucnosti ako imas vremena da se igras.
Korisna stvar je sempler, obzirom da su po meni hammondi krs, koristim semplovani hamm a-100, nasao sam semplove, napravio kombinacije, super radi.
Ako ces vec da je koristis za metal treba da znas da je Tuomas Holopainen korgov promoter za Tr seriju, na zadnoj turneji koristio je 3xtr i 1xkorg karma http://farm4.static.flickr.com/3016/231 ... 7c.jpg?v=0
Meni super radi posao za svirke.
Gledao sam tu klavijaturu dugo vremena,probao je,za tu cenu sve pohvale po mom misljenju.
Mislim da ce ti za metal raditi posao potpuno.
Mislim da ce ti za metal raditi posao potpuno.
Zna li ko koliko bi mogla da kosta polovna?
Nadjem po koji oglas, ali nigde ne pise cena (osim ponegde oko 800e sto je nelogicno :/)
Nadjem po koji oglas, ali nigde ne pise cena (osim ponegde oko 800e sto je nelogicno :/)
Zasto je nelogicno? Nova je 950 (61), najstariji Tr moze da ima najvise 3 ili malo vise godina, i to su oni koji kostaju 700e po oglasima, a ako je do godinu dana star onda 800e, +ako ima smpl board... Ja znam da kada bih prodavao moj bez 900e nema price... 
Uzmi Le, ista klavijatura manje-vise, a sada je normalna cena, odkako ima dosta polovnih Tr-ova.

Uzmi Le, ista klavijatura manje-vise, a sada je normalna cena, odkako ima dosta polovnih Tr-ova.
Raspitaj se ako vec imas 800-900 jevreja o nekim Tritonim-a polovnim,ne verujem da su mnogo skuplji.....
Sad tek videh da su tek 2005. izashli xD
Bih ja kupio Tritona ali nemam 800-900 jevreja xD
Fala za Le, pogledacu...
Btw da nema neko ideju kako srednjoshkolac moze da zaradi pare? xD
Bih ja kupio Tritona ali nemam 800-900 jevreja xD
Fala za Le, pogledacu...
Btw da nema neko ideju kako srednjoshkolac moze da zaradi pare? xD
Retko se pojave, ali su super, triton classic ili studio, kostaju isto toliko 600-900, a mnogo su bolji od Le-a i Tr-a...
Ja sam bio ceo letnji raspust rintao one poslove sta god sam nasao,cistio,delio letke,pravio neke stalke za cenovnike,slagao neke stvari u neki magacin i skupilo se ja mislim skoro 600 jevreja za 2 mesecaBtw da nema neko ideju kako srednjoshkolac moze da zaradi pare? xD

Au, ne mogu da verujem da to moze da se skupi xD
Fala na odgovoru...
Fala na odgovoru...
uzmi LE slobodno i ne razmisljaj nista posebno ne gubis sve je isto osim navedenih sitnica,samo kartica i ima malo novijih boja..jeste malo bolji tr ali sta sad,LE ti skroz odradjuje posao,izlaze stalno novi sinth-ovi i normalno svakom se nesto novo dodaje i samim tim se malo dodaje i na cenu,uzmi ono za sta imas pare i sve se da srediti.ja imam Roland E-50 i sebi planiram uz njega da uzmem jedan LE.Koji god da uzmes neces pogresiti to su ti provereni sinth-ovi i na svakom koraku imas semplove za njih.pozz