Da li ste i kako do sada ozvucavali bubnjeve tokom snimanja?
Da li koristite neke dodatne efekte?
Da li farbate snimkove?
Ja imam niki svoj trip snimanja ali zanima me i kako vi radite.

Moderator: zolideathmetal
Ahmmm... Ispašće no-name pesma? Nazvaćeš je "Žena bez imena"?zolideathmetal wrote:...sa jednim no-name mikrofonom, na mom no-name bubnju, u line in u no-name karticupa cemo da vidimo kako ce to da ispadne
Ako planiras kao sto si rekao da sve snimis djuture preko line in-a, odnosno ako neces imati bar 4-5 odvojenih kanala bubnja, plasim se da ce sa trigerovanjem da ispadne prilicna papazjanija, mada mozda i zanimljiv eksperiment...zolideathmetal wrote:Ja cu pokusati da ostavim zivu sliku, ili da trigerujem sve, videcu jos kako ce ispastimada necu krenuti u skorije vreme...
Cek, hoces da kazes da taj program moze da izdvoji, dobos recimo, iz jednokanalnog snimka bubnja?dejankuki wrote:Mislim da sam negde na forumu postavio jedan tutorijal video kako ni to nije veliki problem..
Ne zeleci da budem dosadan ... Reaper ima jedan fenomenalni plug inn koji moze da vas spasi takvih muka.. ReaFir...
Vrrrlo lako i brzo nalazenje frekvencije koja vam treba to isto dalje saljete kao midi i na kraju trigerujete kojim god semplom hocete... veeery easy...
Evo tog videa opet again http://www.cockos.com/wiki/index.php/Tu ... ing_ReaFIR
Ja sam ovo koristio da zamenim cinele... koje su zvucale jadno i "like MIDI"
Naravno, najbolje je bubnjeve snimati dedicated mikrogonima... ali, kad nema kise .. dobar je i grad...
BTW, sirac-cunka, dobar je snimak..![]()
Ja ne snimam zive bubnjeve vec koristim AD ili EZ pa nemam sta da dodam ...
Thanxdejankuki wrote: BTW, sirac-cunka, dobar je snimak..![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest