BEZ SVADJE MOLIM VAS!
Hvala na razumevanju

Moderator: zolideathmetal
Ako pricamo striktno o tehnickoj strani svirke, najprostije receno, u jazz-u se koristi mnogo vise svega (dinamike, promena tempa, promena takta, poliritmije...) nego u rock svirci. Iz ovoga sledi, prema mojoj logici, da su "jazzeri", u proseku, tehnicki daleko potkovaniji od "rockera", i bilo bi im mnogo lakse da sviraju rock (bilo koji pravac, nego li rockeru da svira jazz. Eto, na to sam mislio u jednom od prethodnih post-ova.Marko_chupavi wrote:ja mislim da ni jedan bubnjar nemoze da odsvira isto sto i bilo koji drugi
svako (pa cak i pocetnici) ima svoj groov (makar i jadan)...
sviranje je umetnost, a ne sport... bar ja to tako dozivljavam
Kada smo vec kod toga:zolideathmetal wrote:Sviranje moze da nastane sport...meni je to postalo u skorije vreme zbgo ovog death metal benda. Sto brze, sto tacnije, sto duze..ubija..
Ljudi, svirajte iz duse...a ne iz glave
e baš mislim na GRIP (tradicionalni ili rock?)Derrick wrote:
@sinnerboy:
Mislis if you catch my drift![]()
Odlican ti je "argument". Sa tobom vise nemam o cemu da diskutujem, jer ti ocigledno diskusiju i ne trazis, vec hoces da me isprovociras da se svadjam sa tobom. Mislim, ja ti dam valjan argument, a ti umesto da se potrudis da odgovoris na njega, ti me "pljunes u facu" svadjalackim i neosnovanim komentarima kao sto je ovaj iznad. A zbog cega to radis, zaista pojma nemam...tyler durden wrote:i ja iz licnog iskustva znam da si ti jedan prepotentan covek. svak cast, najbolji si bubnjar na svetu....
Ja se ne svadjam, niti imam nameru. Ali, zaista ne mogu da precutim kada mi prvo neko kaze da "lupetam", pa "da se tripujem", pa da sam "prepotentan". Prva dva su ciste uvrede i to koje dolaze iz usta coveka koji je, po sopstvenom priznanju, bubnjar pocetnik (s obzirom na to da je to izjavio kada se raspitivao za SABIAN SOLAR cinele) i zna vrlo malo o bubnjevima, ali nalazi za shodno da mi kaze da "lupetam" kada kazem svoje misljenje koje je zapravo utemeljeno na nekim licnim iskustvima i potrkrepljeno argumentima.sinnerboy wrote:oh god..dajte nemojte se svađati...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest