Moderator: zolideathmetal
The Strokes razbivaju, oni prave dobre pesme, kao i mnogi drugi koji ne znaju da sviraju, sto je, naposletku, najbitnije.4) bubnjar benda THE STROKES - nemam komentar na njegovo ultra-jednostavno sviranje...
5) bubnjari većine novih, alternativnih (new wave) bendova koji se vrte na stanicama tipa MTV, VH1...
Ja sam se, baš zbog toga, u samom startu ogradio i rekao da je jako teško definisati pojam "loš bubnjar".sinisake wrote:The Strokes razbivaju, oni prave dobre pesme, kao i mnogi drugi koji ne znaju da sviraju, sto je, naposletku, najbitnije.
Istorija rok i pop muzike je istorija losih (bolje reci - osrednjih) bubnjara, gitarista i basista koji su pravili opasno dobre pesme...
Tako to ide.
Word!Drumkiller wrote:Samo sto Lars ne ume djez ritmove...
zolideathmetal wrote:Ok, onda je naziv teme "bubnjari koji se vama ne svidjaju"
Recimo meni pola bubnjara death metal scene. Svi grinderi i crusteri (koje sam cuo) i skoro svi punkeri. 98% domacih bubnjara.
Trazili ste, gledajte
E, tako se to radi.zolideathmetal wrote:Ok, onda je naziv teme "bubnjari koji se vama ne svidjaju"
Recimo meni pola bubnjara death metal scene. Svi grinderi i crusteri (koje sam cuo) i skoro svi punkeri. 98% domacih bubnjara.
Trazili ste, gledajte
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest