Moderator: zolideathmetal
Zavisi za sta ti treba,ako nemas uslove da sviras akustiku,tj ako nemas mesto za sviranje posto sumnjam da ako zivis u stanu da mozes da ih sviras tu,onda uzmes elektronca.Miroslav 20 wrote:Jel moze neko da mi kaze sta je bolje uzeti akustiku ili elektronca...???????Imam ponudu Yamaha dtxpress 3,900 e..Jel to mnogo?????'
Verovatno mozes,ako si iz bg-a pogledaj u mitrosu imaju jednog rolanda,verovatno kosta hiljadu evra manje vise,probaj da skupis jos para pa to da kupis.Miroslav 20 wrote:Ok...Jel bih mogao da uzmem nekog Rolanda za te pare?????
videcu,mada mislim da je najbolje uzeti neki akusticni bubanj...To mi je najbolje resenje...Mozda neku Yamahu Stage Custom.Sta mislis???Kole man wrote:Verovatno mozes,ako si iz bg-a pogledaj u mitrosu imaju jednog rolanda,verovatno kosta hiljadu evra manje vise,probaj da skupis jos para pa to da kupis.Miroslav 20 wrote:Ok...Jel bih mogao da uzmem nekog Rolanda za te pare?????
Na akustici je lepse uvek svirati nego na elektroncu ali dosta ljudi ne mogu da poseduju akusticni bubanj zbog buke,ako ti mozes onda uzmi akusticni.Sem ako si tezgaros onda ti realno treba elektronacMiroslav 20 wrote:videcu,mada mislim da je najbolje uzeti neki akusticni bubanj...To mi je najbolje resenje...Mozda neku Yamahu Stage Custom.Sta mislis???Kole man wrote:Verovatno mozes,ako si iz bg-a pogledaj u mitrosu imaju jednog rolanda,verovatno kosta hiljadu evra manje vise,probaj da skupis jos para pa to da kupis.Miroslav 20 wrote:Ok...Jel bih mogao da uzmem nekog Rolanda za te pare?????
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest