Odushevljen sam njime iako izgleda kao da prethodni vlasnik njime tukao zenu

Uskoro cu i da okacim slike ...
U pitanju je Yamaha Yas-23...
+1Шмајсер wrote:причај бураз мало искуства око наручивања део нас н00бова жели да чује процедуру
Mislim da ne postoji neko kome se ne sviđa zvuk saksofona. Nikada nisam imao prilike da dunem u sax, ali jesam u jedan dobar Buffet Crampon klarinet, a rečeno mi je da je to praktično identično sa klarinetom. Da se pohvalim da sam izvukao ton iz drugog duvanja, a rečeno mi je da je to dobar uspehJimmy page wrote:Narucio sam saxofon preko ebay-a pre oko mesec dana i napokon je stigao![]()
....
Odushevljen sam njime iako izgleda kao da prethodni vlasnik njime tukao zenu![]()
(ima ogrebotina na vratu i na prednjem delu *zvona ),ali zvuk je odlican...
U pitanju je Yamaha Yas-23...
apsolutno...sirac-šunka wrote:Divan instrument!
мало оффа али да се надовежем, имам ја један Бифе Крампон још из периода кад сам ишао у музичку и стварно су врхунски инстурменти, може да се пореди са мјузик меновима у гитарама...Sava wrote:Mislim da ne postoji neko kome se ne sviđa zvuk saksofona. Nikada nisam imao prilike da dunem u sax, ali jesam u jedan dobar Buffet Crampon klarinet, a rečeno mi je da je to praktično identično sa klarinetom. Da se pohvalim da sam izvukao ton iz drugog duvanja, a rečeno mi je da je to dobar uspehJimmy page wrote:Narucio sam saxofon preko ebay-a pre oko mesec dana i napokon je stigao![]()
....
Odushevljen sam njime iako izgleda kao da prethodni vlasnik njime tukao zenu![]()
(ima ogrebotina na vratu i na prednjem delu *zvona ),ali zvuk je odlican...
U pitanju je Yamaha Yas-23...! Eto, to je moje "ogromno" iskustvo sa duvačkim instrumentima. Neka te služi dobro.
Da, ovaj primerak je koštao preko 5.000 maraka (naravno bez transporta, carine ili drugih troškova), a još uvek košta nekih cca 3.000 euro. Znam samo da se zvuk onog češkog na kome je vlasnica počela da svira i ovoga bitno razlikuju. Inače nikome nije davala da duva u njen klarinet, ali eto jednom prilikom sam bio počastvovan prilikom da dunem u skupi BC.Шмајсер wrote: мало оффа али да се надовежем, имам ја један Бифе Крампон још из периода кад сам ишао у музичку и стварно су врхунски инстурменти, може да се пореди са мјузик меновима у гитарама...
U Srbiji ne radi PayPal.delakroA wrote:...onda platis item preko Pay Pal-a...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest