Sta da koristim?
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Sta da koristim?
Trebam da pomognem drugarima u petak da snime nekoliko pesama pa bih vas zamolio da mi preporucite sta da koristim od softvera. Trebam da im odkucam bubnjeve, a sve ostalo layer po layer. Ne bih da radim u FL-u jer nisam bas nesto zadovoljan njime
.

- Rocket Roll
Re: Sta da koristim?
Do petka teško da ćeš se snaći sa nekim (za tebe) potpuno nepoznatim i novim softverom... Snimi ti to sve lepo u Frutić, pa onda natenane kod kuće importuj to u Nuendo i polako ga savladavaj.
Ništa gore nego kada usred "akcije" neko krene da čita uputstvo za upotrebu... to je takav show stopper da bi drugari mogli ozbiljno da se naljute na tebe i nikad te više ne pozovu da sarađuješ s njima.
Ništa gore nego kada usred "akcije" neko krene da čita uputstvo za upotrebu... to je takav show stopper da bi drugari mogli ozbiljno da se naljute na tebe i nikad te više ne pozovu da sarađuješ s njima.
Pa ono ja znam da radim u Fruty Loops-u, u Cubase-u i ACID-u. Mislim da radim u Cubase-u, ali ne znam sta da koristim za kucanje bubnjeva.
- Rocket Roll
Ono sa čim bolje "kucaš" bubnjeve! Potpuno je svejedno u čemu ih "kucaš" - na kraju uvek ispadne MIDI zapis, zar ne? Ili si mislio - koja je najbolja simulacija bubnjeva? Za mene su to Addictive Drums, ali to je već stvar ličnog izbora.
- goodlikesweeper
Jos jedan glas za addictive drums.Samo sto su 2 GB pa ne znam da li ces uspeti da ih nabavis do petka 

Glasam i ja za Addictive Drums, malo treba da se doshteluju, uvek provodim dosta vremena oko bas bubnja i prelaza... Jedino su, po mom mishljenju, cinele malo "slabe", ali sve se da doterati... 

Mislio sam koja je najbolja simulacija. Iskreno nisam probao ni jednu simulaciju pa cu poslusati vase pohvale Addictive Drums-a. Ja ne smisljam ritam tako da mi to (nadam se) nece biti toliki problem da savladam. Ako ne uspem da savladam onda cu pozvati jednog lika da podje samnom (samo sto mislim da ako njega dovedem da ce jos vise da se naljute nego ako ne uspem da im uradim
). Moram da "narucim" Addictive Drums pa se stvarno brinem da li ce stici do petka
.