Vec sam negde odgovorio, ali evo i ovde...
I ja sam trazio i trazio nesto sto ce da mi salje MIDI signal u kompjuter ili da iz wav fajla prepozna sta sam svirao...i nasao sam...
ovo je jedini nacin da trigerjes MIDI inpulse sa obicne analogne gitare...
Cak i stimeri najtacniji imaju "problem" sto im treba malo vremena da alaliziraju zvuk i vrate informaciju u vidu prepoznavanja tona i to pojedinacnog. Zamisli sad kada se sviraju akordi koliko vremena njima treba da izanaliziraju grupu tonova... pricam o stimerima u obliku pedale...
tako da je ovo jedini nacin...
Softver za prepoznavanje... opet postoji, i probao sam nekoliko, ali ni jedan nije mogao da 100% izdvoji pojedinacni instrument ili akordsko sviranje, (posebno kada je rec o brzim svirackim deonicama) i da mi sve to da u MIDI formi... makar priblizno, a posle bih ja to doradeo. Najbolji rezultat je bio sa jednim instrumentom i melodijskim sviranjem... tj. ton-po-ton...i spori tempo... tako da sam stego du...ovaj, zube, ustedeo 600evra i kupio GR-20. Sada vidim na thomannu da je vec 444evra, a ovaj axon i manje.
Ti mozes da kupis SAMO ovaj GK-3 divided ali ja jos nisam naisao na spravu koja konvertuje signal sa GK-3 u MIDI...
tako da moras da kupis nesto od ovoga...