Jos jedno pitanje o Amplitube 2...

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
Nullianac

Jos jedno pitanje o Amplitube 2...

Post by Nullianac » 06 Sep 2008, 23:52

Nabavih Amplitube2. Do sada nisam koristio muzicki software, (sto ce reci glup sam za sve pare) ali ajd da probam.
Imam line in kanal na integrisanoj kartici kompa, 1 gb rama i odgovarajuci procesor. Ako sam dobro shvatio sve sto mi treba je pravi kabl?
Hoce li to sljakati?
Ne zelim da da vrsim nikakvo snimanje, mixovanje, konstruisanje space shuttle-a i slicno... Samo da cujem kako to zvuci na mom solid state pojacalu, ili u najgorem slucaju na zvucnicima kompa...

Critical
PedoBear

Re: Jos jedno pitanje o Amplitube 2...

Post by Critical » 07 Sep 2008, 10:44

Trebace ti mala bananica na jednom kraju kabla i velika na drugom (koji ide u gitaru) takodje ce ti trebati ASIO driveri zbog latencije ....

SVe to imas na jednoj temi koju je DejanKuki uradio pa pretrazi forum :d

Dobrodosao!

johnny_b_good

Re: Jos jedno pitanje o Amplitube 2...

Post by johnny_b_good » 24 Sep 2008, 15:49

imam amplitube i razocarao sam se.Sve zvuci kao da ima eho i nikakav je zvuk.Ok imam obicnu integrisanu zvucnu karticu ali na guitarfx i guitar fx box programima koji su oko 1mb se cuje bolje.Na amplitubu2 je i clean bezveze.Prikljuceno mi je na line-in,sve sam probao ali nista.
E sad,snimio sam ostani djubre do kraja na soundforge-u i clean zvuci perfektno!Kao na pojacalu.E sad u cemu je problem?Da li mozda sto je ono u real time-u a ovo ne...confused...

Post Reply