Metronom...
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Metronom...
Jel ima neki jednostavan metronom, a da ima mogucnost automatskog (postepenog) ubrzavanja tempa...?
Re: Metronom...
Ima u GP (ako trazis softverski) 

Softverski trazim, da...
Ima li neshto pored GP???
Ima li neshto pored GP???
imas u gp funkciju da ti ubrzava tempo, to je kult metronom bre... al izguglaj nesto pa ce se nadje, al kontam da od gpa i neide bolje, mislim moze bolje, ali je nepotrebno jer ovaj ima sve potrebne funkcije... xD
Googlao sam brate... A u GP ima samo ono kad stisnem play valjda... Ili ne...

pa ne znam,metronom stvarno...zvuci preprosto za neki standalone plugin
al eto u bilo kom sekvencer programu imas metronom fruti,cubase,ableton ili jos bolje pustis neki drum loop iz nekog drum semplera koji podignes u gore pomenutim programima
valjda je ovo odgovor na tvoje pitanje ???
al eto u bilo kom sekvencer programu imas metronom fruti,cubase,ableton ili jos bolje pustis neki drum loop iz nekog drum semplera koji podignes u gore pomenutim programima
valjda je ovo odgovor na tvoje pitanje ???
Imas u GP bas ovo sto je duane rekao ,znaci namestis pocetni Bmp i onda namestis za koliko da ti povecava (5% ,10% 60% koliko hoces) i to je toRax13 wrote:Googlao sam brate... A u GP ima samo ono kad stisnem play valjda... Ili ne...![]()

Ahaaaa... Sad sam to provalio...
Zadovoljicu se sa GP dok ne nadjem neki "stand-alone program samo za to, a mozda ga i napishem u VB (nisam odavno radio u njemu, ali seticu se valjda
).

Zadovoljicu se sa GP dok ne nadjem neki "stand-alone program samo za to, a mozda ga i napishem u VB (nisam odavno radio u njemu, ali seticu se valjda