Soft za ucenje harmonike
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Soft za ucenje harmonike
Koristim vanBasco's Karaoke Player za ucenje pesama,zapravo onu "piano" klavijaturu..Dali neko zna za neki komforniji program za tu namenu? Ovaj piano je malecni pa moram da se zalepim za monitor,izgubicu vid 

Re: Soft za ucenje harmonike
Kada listam ovaj podforum,svoj post lako pronadjem iz kolonoe koja pokazuje broj postova..Stojala je nula
Sad evo repliciram sam sebi."Ivane tako nesto ne postoji a i da postoji ovde ti niko nece pomoci".

Nadam se da se ne ljutis momce... radi se o tome da si ti ili jedini ili jedan od malog broja harmonikasa na forumu...
ja i (ostalih 70-80% gitarista) ne bih mogao da ti kazem da li postoji neki program za ucenje harmonike n fazonu van basko karaoke... procitah tvoj post odmah, ali. ako ne mogu da ti pomognem, ne bih ni da ti odmazem...
ja i (ostalih 70-80% gitarista) ne bih mogao da ti kazem da li postoji neki program za ucenje harmonike n fazonu van basko karaoke... procitah tvoj post odmah, ali. ako ne mogu da ti pomognem, ne bih ni da ti odmazem...
Nisam mnogo prelistavao forum pa mi nije bila poznata statistika...Ma ne ljutim se