Snimanje u Ampitube-u???

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
SoldierOfFortune

Snimanje u Ampitube-u???

Post by SoldierOfFortune » 28 Jan 2009, 21:31

Kako bre da snimim nesto u Amplitube-u?? U guitar rig-u snimim preko loop machine-a,pa onda ga tape-ujem i bude osrednji zvuk...al me zanima kako cu u amplitube- nesto snimiti???

SoldierOfFortune

Re: Snimanje u Ampitube-u???

Post by SoldierOfFortune » 31 Jan 2009, 17:57

ma joj,sad sam pregledao sve teme,i skontam da je to-to... ono sto me interesovalo je da l` ima neki add-onu amplitube-u da samo direktno snimam iz programa... al` ok je...molim moderatora da obrise ovu temu,cisto da ne zauzima prostor...

CharlieFSA

Post by CharlieFSA » 22 Mar 2009, 16:53

Ja takodje ne mogu da snimam sa Amplitubeom npr. ja stavim neki efekat i ukljuchim da se sve to snima polse na playu mi da clean guitaru bez tog efekta a dok sviram chuje se efekat normalno ? :shock:

SoldierOfFortune

Post by SoldierOfFortune » 22 Mar 2009, 17:55

CharlieFSA wrote:Ja takodje ne mogu da snimam sa Amplitubeom npr. ja stavim neki efekat i ukljuchim da se sve to snima polse na playu mi da clean guitaru bez tog efekta a dok sviram chuje se efekat normalno ? :shock:
znas kako,ja sam rijesio problem... snimas u cubase-u...i poslije konvertujes u mp3 i to je to... jedini problem je sto ne mozes otvoriti Amplitube 2,ako preko njega sviras...

Post Reply