Guitar speed trainer

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

igorpan
MF veteran

Re: Guitar speed trainer

Post by igorpan » 15 Dec 2008, 09:54

Moguce,al ne sviram tu vrstu muzike,tako da ne znam :)

friedman

Post by friedman » 15 Dec 2008, 10:39

Treba mi nesto ovakvo za poboljsavanje brzine, pa mislite li da je ovo najbolji program ili bi mi preporcili nesto drugo?

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 15 Dec 2008, 10:53

friedman wrote:Treba mi nesto ovakvo za poboljsavanje brzine, pa mislite li da je ovo najbolji program ili bi mi preporcili nesto drugo?
Ma ima zilion vezbi... Vezbaj alternate sa onom prvom vezbom iz gilbertovog prvog instructional videa... Postovao je Critical to negde, ja mislim... Potrazi malo, a mogu i ja da ti bacim tab na msn... :wink:

igorpan
MF veteran

Post by igorpan » 15 Dec 2008, 12:45

Ma ovo ti je najbolje ja mislim. Mislim,dodje ti kao neka kolekcija vezbi. Nisu nesto melodicne,ali jbg,program je samo za vezbanje brzine i imas neke kao patterne koji se cesto koriste u solazama isto da vezbas. Ove ostale vezbe koje nemaju u tom programu prekucas u Guitar Pro i cepas u njemu :)

armorflame

Post by armorflame » 12 Jan 2009, 16:47

je li moze neko da mi kaze gdje se moze nabaviti/kupiti/ ovaj program ..na netu su samo trial verzije...

musickiller

Post by musickiller » 08 Nov 2009, 02:06

dakle prvo da pohvalim ovaj sajt, uvek se nadje jako poucnih stvari...
negde istovremeno kad i vi odlucih da poradim na brzini jer sam izgleda svoje hodanje maksimalno iskoristio pa odlucih malo da trcim..
elem ja sam na netu osim trial verzije u kojoj imas samo uvod zakljucno sa merenjem brzine jednim udarom trzalice, nasao jos par mogucnosti koje se mogu skinuti preko torenta ali se placaju ako ne vlasniku programa onda torentu...jbg....(jeftinije je na mesto cetrdesetak eura placas par eura)...
na kraju sam uspeo da skinem preko istog tog torenta neku verziju portabl guitar speed trainer....
u njemu je otprilike sve dostupno ali kako sam razumeo u nekoj skracenoj verziji...
btw tek sam danas do daunlodovao i imam koliko sam shvatio pristup svim vezbama ali u ogranicenoj kolicini (samo nekim ne svima)...
cini mi se da su kompletna uputstva dostupna i mislim da je to bit toga programa, vezbe kao vezbe ne moraju biti bas njihove, nasao sam puno dobrih vezbi i u drugim programima...
zato molim, ako neko zna da mi odgovori koja je razlika izmedju punog programa i port. verzije (ne trial to sam skontao), da li ovaj program stvarno pomaze i koje je vreme vezbanja potrebno za poboljsanje brzine (toga nikad dosta kada ima manijaka koji vozaju ko ludi)....

bokicasa

Post by bokicasa » 08 Nov 2009, 11:28

Vezbe kao vezbe mozes da nadjes na drugim mestima i programima,to nije problem,a na kraju krajeva,mozes i da improvizujes.
Ja imam program dugo,8-9 meseci sigurno,skinuo sam celu verziju sa torrenta,dok je mogla za dzabe da se nadje,sad vidim ne moze,nisam probavao.
Lepa je stvarcica ako ucis da sviras i ako hoces da unapredis svoje znanje,ja ga ne otvaram previse cesto jer vezbam preko onih malo tezih pesama,gde ima malo ovoga,malo onoga..G3,Garry Moore itd itd,malo mixa svega.Vise mi se svidja tako.Prednost programa je sto mozes da krenes sa pocetnim vezbama,od 40 bpm,i da iz nedelje u nedelju radis iz pocetka vezbe i vidis koliko napredujes tako sto ces,lupam,danas moci da sviras na 100bpm,a za 2 nedelje na 110 ili 115.
Mozes da si nadjes vezbu koja ti najvise treba,za koju smatras da je neophodna i da na tome zadrzis svu svoju paznju,meni je recimo bila gnjavaza da sviram brze skale,jer sam tesko prelazio tako brzo sa zice na zice,ali uz vezbu se sve to ispravilo i sada bas to obozavam da sviram.Sta da ti kazem vise,program jako dobar,mozda ne i neophodan,ali ce pomoci svakako ako imas dovoljno volje da ga koristis kako treba.Pozdrav.

musickiller

Post by musickiller » 08 Nov 2009, 11:43

bokicasa wrote:Vezbe kao vezbe mozes da nadjes na drugim mestima i programima,to nije problem,a na kraju krajeva,mozes i da improvizujes.
Ja imam program dugo,8-9 meseci sigurno,skinuo sam celu verziju sa torrenta,dok je mogla za dzabe da se nadje,sad vidim ne moze,nisam probavao.
Lepa je stvarcica ako ucis da sviras i ako hoces da unapredis svoje znanje,ja ga ne otvaram previse cesto jer vezbam preko onih malo tezih pesama,gde ima malo ovoga,malo onoga..G3,Garry Moore itd itd,malo mixa svega.Vise mi se svidja tako.Prednost programa je sto mozes da krenes sa pocetnim vezbama,od 40 bpm,i da iz nedelje u nedelju radis iz pocetka vezbe i vidis koliko napredujes tako sto ces,lupam,danas moci da sviras na 100bpm,a za 2 nedelje na 110 ili 115.
Mozes da si nadjes vezbu koja ti najvise treba,za koju smatras da je neophodna i da na tome zadrzis svu svoju paznju,meni je recimo bila gnjavaza da sviram brze skale,jer sam tesko prelazio tako brzo sa zice na zice,ali uz vezbu se sve to ispravilo i sada bas to obozavam da sviram.Sta da ti kazem vise,program jako dobar,mozda ne i neophodan,ali ce pomoci svakako ako imas dovoljno volje da ga koristis kako treba.Pozdrav.
Uspeo sam da skinem neku verziju portabl...pitao sam sta to znaci i rekli su mi da je to mozda i puna verzija koja moze odmah da radi na svakom PC-u ...
Probao sam i radi, sada nemam pojma da li imam sve ali u glavnom ima i tezih stvari u Guitar pro, nasao sam gomilu vezbi, a sto je prednost odredis sam tempo sa kojim pocinjes pa uvezbavas polako i ubrzavas....Ista stvar samo drugo pakovanje....Mada kada sve te "lude solo deonica" usporis to je totalno nemelodicno i cak dobrim delom van svih mogucih tonaliteta,,,jbg...zvuk i brzina tu daju da efektno zvuci....neki su me gitaristi razocarali kada sam cuo njihove solaze usporeno....u svakom slucaju hvala.....pozdrav...

Post Reply