tommytigh77 wrote:Do jaja stvar, matori. Ovo ću da slušam danas ceo dan.

Ah matori, suvise si ljubazan! :*** <3
On topic, dobro je ovo za to što jeste. Meni stvarno ne igraju ovi IR fazoni i generalno nijedan cab modeling koji trenutno postoji, da li hardverski ili softverski, sve to meni zvuči plitko k'o tepsija, ali shvatio sam konačno zašto - zato što ja od modelinga tražim tzv. 'amp in the room' zvuk, nasuprot već ''snimljenog'' i produciranog zvuka. Ja volim kad u igru udje prirodni comb filtering, dinamika, dakle sve ono što zapravo čini zvuk kabineta kada ga slušaš uživo, nasuprot prostog EQ filtera koji okreni/obrni IR i jeste, kao i 99% ostalih cab simulacija. Ali opet, to što rade, ovi IR-ovi rade bolje od većine stvari na taj fazon koje sam čuo u zadnjih par godina.
Da, tu sam i ja dosta zivaca izgubio, nije to za to uopste, da ti zameni amp i osecaj dok sviras, vec vise za koriscenje u snimanju muzike u kucnim uslovima. I sam bog-otac znas i sam sta kaze... i on tesko cuje razliku kada na kraju cuje u miksu nesto sto je radio preko IR-a. Ali sam osecaj pri sviranju je tezak tuki ne moze to da se poredi ni sa najgorim solid-state pojacalom po feel-u, sto kaze Funkomat, bolje Frontman nego najskuplji amp sim. I jeste tako.
Inace ovi bubnjevi i bass su snimani na probi a ja sam posle samo snimio gitare preko. Upotrebljiv sound skroz

Mos' se radi s ovim.