fl u nuendo?

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
dogfighter13

fl u nuendo?

Post by dogfighter13 » 26 Aug 2011, 21:00

Ok ... pregledao sam ostale teme i nema odgovora, pa bih bio jako zahvalan ako mi neko pomogne...
Kako se u nuendo ubacuje deo pesme(ili trackovi) koji su pre toga uradjeni u fl studio-u?
da preciziram... u kom formatu da exportujem iz fl studija i dal postoji neki format koji ce nuendo da otvori kao skup trackova?
i kako da ih u nuendo importujem?(tj znam da moze prko pool-a ili fajl pa import al kad ih odatle importujem dobijem traku bez zvuka(tj ne verujem da je traka bez zvuka nego sam prakticno siguran za sam ja nesto zajebo...))
unapred hvala^^

dejankuki
Ćale - moderator

Re: fl u nuendo?

Post by dejankuki » 26 Aug 2011, 22:01

Kako god hteo da exportujes, neces uspeti da ga izvezes kao projekat vec samo kao wav ili mp3 traku po traku pa onda slazes u nuendo.. jedini pravi nacin.. mozes i kao audio mix, ali onda neces moci da dodatno obradjujes pojedine kanale/instrumente...

dogfighter13

Post by dogfighter13 » 26 Aug 2011, 22:48

ok to al nije li problem da mi objasnis kako ide proces importa u nuedno(makar i traku po traku)?

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 27 Aug 2011, 00:58

otvoris zeljeni projekat ili nov u nuendou... pa onda File > import > Import audio > nadjes exportovane trake.. i voila...

dogfighter13

Post by dogfighter13 » 27 Aug 2011, 08:16

to sam i sam uspeo da uradim al hmm ovaj ... jelte ... dakle.... mislim ...
on otvori dve trake koje (tj jedna stereo pa podeljena u dve) al kad pustim pesmu da ide nista se ne cuje^^ tako da ako nije problem da malo detaljnije opises sta da radim posto nesto sigurno zaserem...
hvala unapred^^

Post Reply