Program za Audio-Video sinhronizaciju
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Program za Audio-Video sinhronizaciju
Tachnije, treba mi naziv nekog solidnog programa preko kojeg bi mogao da na neki video nalepim neku pesmu, ili shta vec...
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Program za Audio-Video sinhronizaciju
Adobe Premiere
Inervideo WinDVR
Pinnacle Studio
A ako unapred imas video i audio fajl istih duzina, dobri, stari i besplatni VirtualDub.
Inervideo WinDVR
Pinnacle Studio
A ako unapred imas video i audio fajl istih duzina, dobri, stari i besplatni VirtualDub.
Tnx... komshija... 
EDIT:
Sad sam provalio da imam instalaciju za MAGIX Movie Edit Pro 12, moze li mi ovo zavrshiti posao?

EDIT:
Sad sam provalio da imam instalaciju za MAGIX Movie Edit Pro 12, moze li mi ovo zavrshiti posao?
- sirac-šunka
- vragolan
Pozdrav komshijo!
Nisam koristio pomenuti program pa ti zaista ne mogu reci sta i koliko moze da se uradi u njemu.
Inace, stvarno dobri i profi rezultati mogu da se postignu (i jesu) u Adobe Premieru. Malo je slozeniji nego li ostali programi koje sam ti naveo, ali moze da se provali. Koncept rada je jednostavan - imas posebne video i posebne audio trake pa teraj.
Ja imam neku, doduse ne tako svezu verziju programa, pa se javi ako ne mozes da nadjes.
Nisam koristio pomenuti program pa ti zaista ne mogu reci sta i koliko moze da se uradi u njemu.
Inace, stvarno dobri i profi rezultati mogu da se postignu (i jesu) u Adobe Premieru. Malo je slozeniji nego li ostali programi koje sam ti naveo, ali moze da se provali. Koncept rada je jednostavan - imas posebne video i posebne audio trake pa teraj.
Ja imam neku, doduse ne tako svezu verziju programa, pa se javi ako ne mozes da nadjes.
Probao sam ovaj Magix, mada ima neke bugove, izgleda da je to neka SHLJGHS verzija u kojoj ne radi sve...
Hvala puno, ali vec sam poceo da skidam Adobe Premiere...
Hvala puno, ali vec sam poceo da skidam Adobe Premiere...