Nuendo

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Locked
bubula69

Nuendo

Post by bubula69 » 07 Apr 2008, 17:42

posle reinstalacije XP-a (sad imam SP2 x64) ne mogu vise da instaliram Nuendo 3.2.0?! pri instalaciji ne moze da instalira H20 drajver i izbaci CLED ERROR, ali nastavi instalaciju. kad probam da startujem nuendo dobijam error: no protection device found, a CLED ERROR se javlja pri svakom bootovanju. nadjoh preko googla po forumima da se o ovome dosta prica jer mnogi imaju isti problem, ali njihovi hintovi kod mene ne rade, ili ja ne kontam sta treba... ima neko ideju? na 32bitnom XPu je sve bilo u redu.

Reverse
Urednik

Re: Nuendo

Post by Reverse » 07 Apr 2008, 18:44

I meni se javljala ta greshka, izgleda da H20 ne radi na nekim instalacijama Windowsa, eto meni nije radio na 32-bitnom, kasnije sam instalirao isto 32bitni ali sa nekog drugog CD-a i Nuendo je proradio...

KnightOfDoom
Site Admin

Re: Nuendo

Post by KnightOfDoom » 07 Apr 2008, 19:40

S' obzirom da se spominje H2O ne preostaje mi nista drugo nego da zakljucam temu (razlog pronadjite u pravilniku). U slucaju da sam pogresio i da H2O driver nije ono sto ja mislim da jeste vec "sasvim kul i sasvim legalan "driver" ciji je proizvodjac Steinberg" kontaktirajte me na PP sa obrazlozenjem i otkljucacu temu.
Do onda, ako ti je bas hitno, mozes da posaljes mail Steinbergu i kazes im da si naisao na bug pri instalaciji.

Locked