Zanima me,dali je neko nasao neki dobar klavirski VST,ja sam jedino nasao one 4Front TruePianos,ali mi je trajal prosao,a nisam uspeo da ga nadjem "celog " na netu. Probao sam i Hypersonic2 one klavire,ali mi prosto nemaju dovoljno tona...ni sustaina....posle dosta vremena trazenja toga po netu nista nisam nasao ni priblizno dobro Pa evo,nadjoh da ovde vapim za pomoc
Auuu,pa mislio sam ipak nesto normalno....263GB,ceo moj komp ima 260 GB ,jos je na 2 harda (160 + 80)
Nasao sam,uz dejankukijevu pomoc , neke alternative,ali i TruePianos. Videcu kad nabavim novi komp (ko zna kad) da probam da vidim kako zvuci klavir od 263GB . Dotad cu se drzati ovih programcica od 20-100MB koje moja masina moze da drlja
Edit: Ooops, 160 + 80 = 240,tek sam se bio probudio,nemojte mi zameriti
naslov teme je klavir vsti NAJBOLJI a šta si mislio ne znam. u svakom sl. moa preporuka ti je da otvoriš lepo kasicu prasicu i da skupljaš za kupovinu novog odnosno nadogradnju starog kompa, ako želiš ozbiljnije da se baviš ovime.
Nema nista od novog kompa do letnjeg raspusta,samo tad moze da se sljaka.....a dao sam svih 600 jevreja na gitaru novu i neke pedale,tako da sam bankrot potpuni