Za dragog nam Gospodina Admina
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Za dragog nam Gospodina Admina
Ovako ,razumem da je zakljucana ova tema (zene ) sa razlogom ,stoji,i treba ,ali nemoj/te da prozivate sve kako vredjaju ,samo je jedan clan rekao nesto ruzno (a i to nije bilo tako strasno).
jos nesto ,ako se vec toliko drzi do pravila na forumu stavi u pravilnik da UREDNIK treba da obrazlozi svoje postupke
Primer :
Zoli: Prestanite ....
Ja : zasto ?
Ti (Knight): Zato sto pise ispod njegovog imena Urednik.
??????????
Okej je kada napises kao sto si ti napisao kada si zakljucao temu da je u pitanju vredjanje jedne od stavki pravilnika ,ali ako ne napises i samo kazes STOP ,naravno da cu da pitam a zasto .
Ne prozivam nikoga ,samo dajem najsveziji primer .
jos nesto ,ako se vec toliko drzi do pravila na forumu stavi u pravilnik da UREDNIK treba da obrazlozi svoje postupke
Primer :
Zoli: Prestanite ....
Ja : zasto ?
Ti (Knight): Zato sto pise ispod njegovog imena Urednik.
??????????
Okej je kada napises kao sto si ti napisao kada si zakljucao temu da je u pitanju vredjanje jedne od stavki pravilnika ,ali ako ne napises i samo kazes STOP ,naravno da cu da pitam a zasto .
Ne prozivam nikoga ,samo dajem najsveziji primer .
- KnightOfDoom
- Site Admin
Pa u toj istoj poruci sam napisao "Sad nazad na temu a svoja sovinizam-sranja nastavite na drugoj temi ako hocete. Mada odmah mogu da vam kazem da ta tema nece imati lepu buducnost."
Ne znam da li je trebalo mozda jos nesto? Zar ne mislis da ostatak poruka nema nikakve veze sa saksofonom o kojem se devojka raspitivala?!
Moderator je rekao da prekinete.Ne zato sto se njemu tako cefnulo vec zato sto postoje razlozi. Ako ste procitali (a sumnjam da jeste) onaj mali tekst (sa kojim ste se i slozili pri registraciji) probali bi da date koju korisnu informaciju devojci i ne bi dozvolili da tema ode u p.m.
Ako nije jasno vidi viewtopic.php?t=16
1.1 , 2.3 .
Ako je ovo najsveziji primer daj jos neki... mozda ono kad vam je zoli rekao "kazite misljenje i to je to.. " nakon sto se preterali , a vas (ne, ne persiram ti bilo vas je dvojca) odgovor bio "misljenje
"
Ali ok. Svi moderatori ce biti obavesteni da pre svojih akcija moraju i da obrazloze zasto.
Ne znam da li je trebalo mozda jos nesto? Zar ne mislis da ostatak poruka nema nikakve veze sa saksofonom o kojem se devojka raspitivala?!
Moderator je rekao da prekinete.Ne zato sto se njemu tako cefnulo vec zato sto postoje razlozi. Ako ste procitali (a sumnjam da jeste) onaj mali tekst (sa kojim ste se i slozili pri registraciji) probali bi da date koju korisnu informaciju devojci i ne bi dozvolili da tema ode u p.m.
Ako nije jasno vidi viewtopic.php?t=16
1.1 , 2.3 .
Ako je ovo najsveziji primer daj jos neki... mozda ono kad vam je zoli rekao "kazite misljenje i to je to.. " nakon sto se preterali , a vas (ne, ne persiram ti bilo vas je dvojca) odgovor bio "misljenje

Ali ok. Svi moderatori ce biti obavesteni da pre svojih akcija moraju i da obrazloze zasto.
Ne znam na sta mislis ,i ko je druga osoba?Knight wrote:Ako je ovo najsveziji primer daj jos neki... mozda ono kad vam je zoli rekao "kazite misljenje i to je to.. " nakon sto se preterali , a vas (ne, ne persiram ti bilo vas je dvojca) odgovor bio "misljenje "
Da ,ako cemo iskreno ja sam procitao pravilnik ,ne bas odmah po registraciji ali sam ga procitao mozda posle 3 posta ,i od tada ga nisam citao.
Last edited by Critical on 07 Aug 2007, 15:33, edited 1 time in total.
- Rocket Roll
Ja sam obavešten. Znam u čemu je problem - ponekad se čini da "we run a very, very tight ship". Svejedno, razumite nas, bolje tako. Ništa lično, verujte mi, dobro poznajem našeg admina - čovek je pedantan, ali je privatno da ga privijaš na ranu. Da ste ga lično upoznali, mnogo manje biste se ljutili.
I'll stop with the buttkissing now, thank you.
I'll stop with the buttkissing now, thank you.
- zolideathmetal
- Urednik
Prvo ,ja se ne ljutim na vas
Drugo,znam da je Knight blesav lik (u stvari znam onoliko koliko se moze zakljuciti iz Chata preko MSN) isto tako znam da je ovde ludnica kada se ode u OFF TOPIC.Lepo je obrazlozeno i zasto je ludnica (mislim da je bas Knight rekao).
Ne zelim nikoga da vredjam (Zoli nisam te napao ,samo si mi posluzio kao zrtva
,oprosti haha) i nisam imao nameru nikoga da vredjam,samo hteo da kazem da bi bilo lepo ma koliko to ocigledno bilo da se navedu razlozi zbog kojih je neki Mod napisao da:oladimo ,prekinemo ,blablabla..... ,samim tim ce biti manje ljudi koji ce se pitati a zasto sada ovo a zasto sad ono.
I kako mi je cika Admin napisao to ce od sada biti tako,jej
Eh da ,jos nesto ,ne znam za ostale ali kada Moderator krene u OFF meni je to kao dozvola da i ja smem da idem u OFF ,sto je u ovom slucaju bilo sa Rocketom (samo primer ,don't take it too hard,ovde mi ti sluzis kao zrtva).
Toliko od mene ,odjava

Drugo,znam da je Knight blesav lik (u stvari znam onoliko koliko se moze zakljuciti iz Chata preko MSN) isto tako znam da je ovde ludnica kada se ode u OFF TOPIC.Lepo je obrazlozeno i zasto je ludnica (mislim da je bas Knight rekao).
Ne zelim nikoga da vredjam (Zoli nisam te napao ,samo si mi posluzio kao zrtva

I kako mi je cika Admin napisao to ce od sada biti tako,jej

Eh da ,jos nesto ,ne znam za ostale ali kada Moderator krene u OFF meni je to kao dozvola da i ja smem da idem u OFF ,sto je u ovom slucaju bilo sa Rocketom (samo primer ,don't take it too hard,ovde mi ti sluzis kao zrtva).
Toliko od mene ,odjava

Niste fer
Posle silnih nagovaranja i dugog razmišljanja evo i ja konačno odlučih da se registrujem na vašem sajtu. Ali ste me razočarali. Ukucam tako ja sve potrebne podatke i pošaljem vam zahtev za registraciju kad ono kaze: user name:Mina već postoji. Pa mislila sam da mi bar to čuvate!!!!!!! LJuta sam. Sta mi sad znači ova donja crtica????? Ovo je pitanje za tebe KnightofDoom!!!!!
Re: Niste fer
Nije bilo zauzeto nego ti cuvamoMina wrote:Posle silnih nagovaranja i dugog razmišljanja evo i ja konačno odlučih da se registrujem na vašem sajtu. Ali ste me razočarali. Ukucam tako ja sve potrebne podatke i pošaljem vam zahtev za registraciju kad ono kaze: user name:Mina već postoji. Pa mislila sam da mi bar to čuvate!!!!!!! LJuta sam. Sta mi sad znači ova donja crtica????? Ovo je pitanje za tebe KnightofDoom!!!!!

I sto pitas gordana (KnightOfDoom) kada mozes mene

- KnightOfDoom
- Site Admin