"Sakri" me na login tabli
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
"Sakri" me na login tabli
Mislim da ne bi trebalo da pise "Sakri" nego "Sakrij me" na login tabli na pocetnoj stranici foruma
- theMadDoGbn
Re: "Sakri" me na login tabli
I meni bode oči, odavno 

vi lepo stavite "uloguj me svaki put..." ili prebacite na engleski... 

neznam kako vi ljudi to uopste i primetite?
-
kod mene lepo piše Sakrij.
al dobro, ja imam nov kompjuter..
al dobro, ja imam nov kompjuter..
nadam se da ovo nije moj razredni xDDD
Popravljeno ......
Prevod nismo radili mi... bilo je mnogo gresaka (kao da je radio neko kome srpski nije maternji jezik) trudili smo se da ispravimo sto vise. Ako naidjete na jos nesto javite...
Pozdrav
Prevod nismo radili mi... bilo je mnogo gresaka (kao da je radio neko kome srpski nije maternji jezik) trudili smo se da ispravimo sto vise. Ako naidjete na jos nesto javite...
Pozdrav
- Guitar_thrill
- MF veteran
Nije nesto bitno,ali upravo sam primetio da u kontrolnom panelu, tamo gde ima da se stavi datum rodjenja pise 
prilicno psihodelicnoPodeđavanjem godine će prikazati vaše godine kada vam je rođendan.

Popravljeno...
Кад смо већ код граматике, не би требало да пише ''Погледајте ваше постове'', већ ''Погледајте своје постове''.
Чисто се чудим што је од твоје поруке прошло скоро 24 сата а није се на тебе наљутио још нико од оне неколицине антишколских јастребова који необично држе до (своје и туђе) полуписмености.Џими wrote:Кад смо већ код граматике, не би требало да пише ''Погледајте ваше постове'', већ ''Погледајте своје постове''.
aw, she bites