M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Post Reply
KnightOfDoom
Site Admin

Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

Post by KnightOfDoom » 06 Oct 2009, 17:04

Vidim da ga nema neko vreme, a nije banovan :D

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 06 Oct 2009, 17:25

Duane wrote:meni je dooliovo konza i kako je kristijan to uradio vjektorski...
:1:
bas je dojajno... samo bunice se ovi non-gitaristi i Tiga xD

Stanko

Post by Stanko » 06 Oct 2009, 18:08

Guitar_thrill wrote:evo i od mene jos jedan predlog, da imamo neke zanimljive stvari napisane na majicama (mastovito :roll: )
npr. "10ka za majstora Videna"
"Pravda za Dovlabj"
"Sarke-The Best Game program"
ili npr. nazad na majici da pise "Lep pozdrav" :D
Ma "banovanje i slicne radosti" su i dalje moj favorit :) iako sviram gitaricu, ni meni se ne svidja ideja sa headstockom :hide: :hide:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 06 Oct 2009, 18:21

Ja glasam za tozu :D do jaja je :D

P.S. Konacno da zazivi ova ideja :D

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 07 Oct 2009, 23:50

Jos jednom da pitam.
Da li je neko narucivao majice od : http://www.majice.rs ili http://www.majice-online.com/
Ikstrimovci ne odgovaraju jos uvek. Posto ne znam kakav je kvalitet stampe kod ostalih (sem ako neko od vas ne javi) jedino mozemo da radimo kod http://www.vizioshop.com/

pax404

Post by pax404 » 08 Oct 2009, 00:39

KnightOfDoom wrote:Jos jednom da pitam.
Da li je neko narucivao majice od : http://www.majice.rs ili http://www.majice-online.com/
Ikstrimovci ne odgovaraju jos uvek. Posto ne znam kakav je kvalitet stampe kod ostalih (sem ako neko od vas ne javi) jedino mozemo da radimo kod http://www.vizioshop.com/
Ja sam dobio jednu majcu od nekog starog foruma, a ona je bila pravljena kod http://www.majice.rs. Sta znam, mozda se i nije toliko dugo odrzala, izbledela je poprilicno brzo (crna je bila), ali je zato stampa ostala cela. Dakle majica je sama po sebi bila malo losija, stampa je ok. Doduse to je bilo pre 5 godina (mozda i 4, ne mogu da lazem).

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 08 Oct 2009, 13:06

toza wrote:pa mi recite da li bi vam to odgovaralo da stoji kao logo na forumu? Razmislite...

Image
Ja hocu majicu sa ovim... Ne bih se vadio iz nje :metal:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 13:23

ovaj tozin logo je los zato sto je sklepan, boje su lose i previse je komplikovan zbog ove slike, a inace, ako neko uradi dobar logo sa istim elementima, ja cu ga podrzati svim srcem, nemam dvanaest godina da me drma neki 'instrument-patriotizam'...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 08 Oct 2009, 13:27

Reverse wrote:
toza wrote:pa mi recite da li bi vam to odgovaralo da stoji kao logo na forumu? Razmislite...

Image
Ja hocu majicu sa ovim... Ne bih se vadio iz nje :metal:
btw, ja sam mislio na onaj drugi tozin :) (samo da se zna)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 08 Oct 2009, 13:29

Doolio wrote:'instrument-patriotizam'...
Ma nije u pitanju instrument patriotizam (ne obracam se tebi direktno, znam sta si hteo da kazes), nego se ono kao trudimo da budemo muzicki forum i da ne budemo toliko instrument orijentisani. Stos' mene tice ne treba gledati dalje od mf logoa i eventualano onog prvobitnog sa sluskama (iako ima vec milion slicnih silueta)

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 08 Oct 2009, 13:31

Toza je (kol'ko sam ja primetio) bio sarkastican kada je postavio ovaj logo iznad, samo kao odgovor na chivije-logo :D

Naravno ni ja ne smatram da je taj logo dobar za majice, samo bih ga ja, licno, nosio :D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 13:42

ja sam za to da se ne menja ovaj sada logo. bar dok se ne smisli neko bolji, elegantniji. onaj moj je los, ali ne zato sto je dzitra vec zato sto je izduzen i previse spicast, kad se pravi logo treba postovati neke fundamentalije, sto ja nisam uradio. takodje, ono je bilo namenjeno za majice ko oce, ne za logo foruma, upravo zato sto je dzitra. e sad, ja nisam neki dizajner jer sam ilustrator, ali umem da komentarisem dizajnerski posao i mogu da kazem da je tozin logo bezveze, mada verujem i da se toza zajebavao i natrpao elemente.
nebitno, stvar je u tome sto logo (i znak) treba da bude catchy, jednstavan i da ima nekog smisla. smisla cak i ne mora da ima ako je dobar sam po sebi. tesko je nesto asocijativno i catchy ako na sebi ima logo programa za koji znaju samo muzicari, da en pominjem da je to postojeci logo, a logo u logo bas i ne ide, jelte. takodje, ako uzmemo nekog petra petrovica i pitamo ga lepo da nacrta nesto sto ga vezuje za muziku, nacrtace dirke od klavira, gitaru, violinski kljuc ili zvucnik, a cisto sumnjam da ce da nacrta recimo gitarski procesor, magnet, miksetu, audio spliter, wah papucicu i slicno. moze i to, naravno, ali da bude dobro, da bude prosto i upadljivo, a opet skladno. tipa jedan knob od miksete stilizovan ili tako nesto.
trenutni logo je solidan, jedino nema tu asocijativnu crtu, ali ona je manje bitna, logo je skladan, dobre su proporcije i odnosi i boja.
najk znak je odlican iako nije nimalo asocijativan, recimo. i nista ne fali ako znak nije sveobuhvatan, kompjuterska firma moze da ima na znaku misa bez bojazni da ce neko da pomisli da oni prodaju samo miseve za komp, automehanicarska radnja moze da ima volan na znaku i ne verujem da ce je ljudi zaobilaziti jer ce misliti da tu ne mogu da poprave migavce.
Last edited by Doolio on 08 Oct 2009, 13:44, edited 1 time in total.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 13:44

Reverse wrote:Toza je (kol'ko sam ja primetio) bio sarkastican kada je postavio ovaj logo iznad, samo kao odgovor na chivije-logo :D

Naravno ni ja ne smatram da je taj logo dobar za majice, samo bih ga ja, licno, nosio :D
znam da je bio sarkastican. samo kazem da je logo los, ne zbog elemenata, vec zbog toga sto je to los logo.

toza
Urednik

Post by toza » 08 Oct 2009, 17:41

Hahahahahahaha! Moze Reverse, dobices .psd ako hoces za majicu :lol: :lol: :lol:
Ma nije u pitanju instrument patriotizam (ne obracam se tebi direktno, znam sta si hteo da kazes), nego se ono kao trudimo da budemo muzicki forum i da ne budemo toliko instrument orijentisani.
Hvala kolega cciro. :ziveli:
Toza je (kol'ko sam ja primetio) bio sarkastican kada je postavio ovaj logo iznad, samo kao odgovor na chivije-logo
Jos jednom hvala kolega Reverse i kolega cciro. :ziveli:
znam da je bio sarkastican. samo kazem da je logo los, ne zbog elemenata, vec zbog toga sto je to los logo.
Ja ne bih znao sta drugo da kazem osim cemu rasprava oko logoa koji je bio samo primer onoga cemu ne treba da se tezi?
Sad barem znamo kako logo ne treba da izgleda...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Oct 2009, 17:45

ajde da svi kupimo majice soundgardena!

Post Reply