M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Post Reply
Doolio
Macho man-celavi batica

Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 18:29

tozo brate, ja sve to znam sto si ti sad kao pojasnio tim postom i kvoutovanjem, stavise, sve od toga sto si ti napisao sam obrazlozio u svojim postovima i napisao zasto gresis u svojoj 'sta ce nam dzitra kad je ovo muzicki, a ne gitarski forum' logici i na to si ti uspeo da kvoutujes dve recenice koje ti odgovaraju, a meni nista da ne napises, niti da se osvrnes na stavke u mom postu. iako sam shvatio cirine i reversove primedbe i napisao o tome sto su oni rekli, ali dobro. a to jeste instrument-patriotizam, toza je jasno rekao svojim ironicnim dizajnom 'zasto da bude xy instrument logo, to je lose jer ne pokriva sve ljude na forumu'. opet kazem, i govoricu to godinu dana ako treba, nisam dete da se lozim na takve stvari. da je neko na logo stavio carapu, rekao bih da je bezveze jer je to...pa, carapa. a da je neko stavio saksofon, klavir, miksetu ili orgulje, ja bih to pozdravio kao super predlog, ako bi taj logo bio dobar. jel bi neko mislio da je ovo orguljaski forum ako pise muzicki forum sa slicicom orgulja? cisto sumnjam. a za ovo sto me jesi kvotovo, nije rasprava bila o tvom logou za koji znam zasto si stavio, vec upravo o tvojoj reakciji i dedukovanju, kao sto dobro znas. takodje, nisi se osvrnuo na moju izjavu (kao sto se nisi osvrnuo ni na jednu moju izjavu, osim ove jedne nebitne, koju si kvoutovo) da tvoj logo nije los zbog upotrebljenih elemenata, vec zato sto su ti elementi lose sklepani. takodje sam rekao da, ako napravis dobar logo sa miksetom, ja cu ga prvi podrzati. tozin ironicni logo je los, opet kazem i opet cu reci ako treba i ako me kulirate, NE ZBOG ELEMENATA VEC ZATO STO JE LOS LOGO. KO NAPRAVI DOBAR LOGO SA USNOM HARMONIKOM, FRULOM ILI KLAVSENOM, JA CU PRVI GLASATI ZA TAJ LOGO. a necu vikati 'eeeej pa ovo je klavsen, ovo nije klavsenski forum, necu ovaj logo'.

u stvari boli me *****, precesto se ovde moji postovi ili pogresno interpretiraju, ili ne interpretiraju uopste, a ja se kao nesto trudim, i opet kazem sebi nemoj da skracujes sebi zivot svakodnevno ni zbog cega, ali ne vredi, sve nesto apelujem i racunam na druge, jebali me drugi.
Last edited by Doolio on 08 Oct 2009, 18:37, edited 1 time in total.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 08 Oct 2009, 18:36

E ja samo moram opet da te pitam - jesi li ti ovo ovako zamišljao u vektorima, ili da se doda još ponešto?

Inače ste me skroz zbunili svi od reda. Ja ovo rešenje koje izgleda kao glava gitare nisam skapirao kao predlog za novi znak foruma, nego eto - neka grafička kreacija koja nije off topic i koja može da bude dopadljiva. Pa makar samo gitaristima. Mislim, sad nije ni bitno... Enivej, Doolio, ako ti je ovo ok, da ja lepo okačim vektorsku verziju pa da mogu ljudi da se samoposluže.

Ne mogu da se udubljujem više, ja i onako ne nosim majice sa aplikacijama, kapirao sam da je ovo gotivna akcija, ali ako je samo povod za natezanje, fuck it!

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 08 Oct 2009, 18:37

:lol:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 18:40

Inače ste me skroz zbunili svi od reda. Ja ovo rešenje koje izgleda kao glava gitare nisam skapirao kao predlog za novi znak foruma, nego eto - neka grafička kreacija koja nije off topic i koja može da bude dopadljiva. Pa makar samo gitaristima. Mislim, sad nije ni bitno... Enivej, Doolio, ako ti je ovo ok, da ja lepo okačim vektorsku verziju pa da mogu ljudi da se samoposluže.
zato sto to i nije predlog za novi znak foruma vec upravo to sto si rekao, predlog za majice i to ko oce, verovatno bi se gitaristima svidela aplikacija. i to je bila zvanicna prica.
okaci onu verziju sa jednim 'f', to je odljicno, a ono vertikalno, pazi, ja sam vise mislio da to bude onako fenderoliko napisano, ako me kontas? takodje, ako ti je interesantno, zezaj se sam, mislim, ne znam sta mislis o tome da stavis neki okvir oko headstocka, neku konturu?
Last edited by Doolio on 08 Oct 2009, 18:42, edited 1 time in total.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 18:41

Ne mogu da se udubljujem više, ja i onako ne nosim majice sa aplikacijama, kapirao sam da je ovo gotivna akcija, ali ako je samo povod za natezanje, fuck it!
to i ja kazem, ali kasno, sutra cu nekom u autobusu verovatno da polomim nos ili tako nesto:(
ja nisam glup, to mozda zvuci neskromno, mozda nisam neka suva inteligencija, ali nisam glup, ne nerviram se ja ovde sto gluposti vec zbog koncepta koji hoce da mi se predstavi na snishodljiv nacin, na sta sam lepo odreagovo i dobio dva kvouta koja treba da mi objasne ono sto sam skontao i inkorporirao u moj odgovor i nista sto se tice teme. a tema nije da li je tozin logo los (jer jeste los jer je logo ironican i namerno tako napravljen), vec neizazvano ironisanje i kuliranje mojih argumenata. koji mogu biti slabi, bezvezni, ali mislim da je nekulturno nekog kulirati.

za ljude sa slabijim ulaznicama:
smislicemo fala bogu:) meni pade na pamet ideja za logo, naskrabo sam je na papiru vodenim bojama cisto da ne zaboravim:) ja cu to lepo da postavim, pa ce neko koga ne mrzi da to uradi vektorski kako pravda zapoveda (tj ako se ljudima svidza).
(naravno, kad se kaze logo, misli se na majicu, ne na forum jer niko nije pominjao promenu logoa na forumu)

onda kod kaze:
Doolio odlicna je ideja! Vidim da ce biti vise razlicitih dizajna majica Cak mi je kul i za logo foruma ali nam je potrebno nesto neutralno kako nas ne-gitaristi ne bi (jos vise) napadali.
dakle, covek daje licno misljenje da mu je kul za logo foruma, ali da ne bi stavljao jer mu treba nesto neutralno, dakle iskazuje svoj trip da bi mu se licno svidelo i kao logo foruma, ali jasno kaze da to nece raditi.

na sta ja odgovaram ovako:
meni je to i palo na pamet kao logo za forum, al sam se onda setio toga cega si se i ti setio:)
sto ce reci, ja sam zvrljao nesto na papiru i pade mi kako ima 'mf'' na muzickom forumu, da m moze da bude headstock, dakle nevina idejica, nikako 'atak na forumski logo' ili sta god.

sledeci moji, a i tudji postovi se odnose na komentarisanje aplikacija za majice koje su toza i kod fino uradili. onda dolazi toza sa sledecim:
Bez ljutnje molim, ali ne podrzavam to da logo bude sa civijama... Svaka cast na ideji, kreaciji i finalnoj realizaciji, ali ne podrzavam to da bude logo.
??????????????????????????????????????????????????
ko je hteo da to bude logo? niko. odbacen je u startu, a nije ni okacen sa tom tendencijom vec kao aplikacija za majicu koja bi verovatno bila interesantna gitaristima.
da ne pominjem da ga nije mrzelo da malo izironise primerom loseg logoa, da bismo, valjda videli, kako je lose kad se stavlja jedan instrument i onda nabacao nesto i reko 'eto vidite zasot ne treba onaj sa civijama'. mislim, lol...

da sve bude jos carskije, meni se jako svidja onaj tozin predlog za majice sa onim trouglima nazad. ZATO STO JE DOBAR. jel uvidjate patern ovde? dakle, da je toza napravio super aplikaciju za majicu sa miksetom ja bih je prvi narucio iako 'ne sviraju svi clanovi foruma miksetu', a pogotovo ja, ali je dobra aplikacija, a mikseta ima veze sa muzikom u najmanju ruku isto koliko i gitara.
meni je padalo na pamet nesto za logo foruma doduse, nesto sa stilizovanim notnim zapisom, ali jebiga, ne citaju svi clanovi foruma note, favorizovacemo one muzicki obrazovane ako se to stavi...

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 08 Oct 2009, 19:02

toza wrote:Hahahahahahaha! Moze Reverse, dobices .psd ako hoces za majicu :lol:
Hocu!

Critical
PedoBear

Post by Critical » 08 Oct 2009, 19:05

Mir, sve cu da vas pobijem :D

JA ne kontam ko je uopste mislio da je to logo za forum, tj kome ti ljubavi ovo sve objasnjavas ?

sto se mene tice, meni je za majicu onaj tozin do jaja :D

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 08 Oct 2009, 19:06

Au jbt :XD:

Ajde ja da kazem koju, posto se ja kao najvise pitam, i da smirim strasti. Dooliov logo (koji je inace genijalan) NECE biti logo foruma (ne znam odakle ta ideja). Logo foruma OSTAJE ovakav kakav je i kao takav ce ici na majice. Dooliov logo se mozda nadje na majici ako napravimo dogovor sa nekom online-stamparija-prodavnicom da u ponudi bude vise majica. Sto ce reci, majicu sa "zvanicnim" logom ce svako moci da kupi, a za ostale dodatne dizajne vas niko ne bije po usima.

Ja i dalje nemam resenja za sve ovo. Pax rece da majica one firme nije nesto ali je stampa ok. Kod vizio-a je obrnuto... Moracu da cimnem vizio i da vidim koja je fora posto im kvalitet nije ujednacen. Da li zavisi od boje ... posto nije do "rezolucije" .

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 19:09

JA ne kontam ko je uopste mislio da je to logo za forum, tj kome ti ljubavi ovo sve objasnjavas ?
os opet da ti kvotujem? ajde, srce moje lenjo:)
Bez ljutnje molim, ali ne podrzavam to da logo bude sa civijama... Svaka cast na ideji, kreaciji i finalnoj realizaciji, ali ne podrzavam to da bude logo.
i meni je do jaja tozin za majicu, samo sto bih aplikaciju napred vise stavio u frostensenovom fazonu jer mi je, ko sto neko rece, kad je onako u sredini i veliko, prilicno 'supermenski'.
nazad je sjajno, medju najboljim predlozima su mi oni trouglovi nazad.
Ajde ja da kazem koju, posto se ja kao najvise pitam, i da smirim strasti. Dooliov logo (koji je inace genijalan) NECE biti logo foruma (ne znam odakle ta ideja).Logo foruma OSTAJE ovakav kakav je i kao takav ce ici na majice.
isti odgovor kao i kritikalu mogu da ti dam:)
Dooliov logo se mozda nadje na majici ako napravimo dogovor sa nekom online-stamparija-prodavnicom da u ponudi bude vise majica. Sto ce reci, majicu sa "zvanicnim" logom ce svako moci da kupi, a za ostale dodatne dizajne vas niko ne bije po usima.
FALIM TE BOZE. to je od pocetka bila ideja.
Last edited by Doolio on 08 Oct 2009, 19:11, edited 1 time in total.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 19:10

Reverse wrote:
toza wrote:Hahahahahahaha! Moze Reverse, dobices .psd ako hoces za majicu :lol:
Hocu!
ovo isto je bila ideja i sa mojim civijama, da neko moze da preuzme ako oce jer mi se ucinila fina ideja, pa sam je bacio na forum.

posto vidim da ima dosta onih koji se ne udubljuju ni malo kad citaju postove, da disklejmujem jos nesto, a onda mozemo o majicama:
tozo, ja mislim da si ti okej lik i super saradjujemo i sve to i ne mislim da si zao ili sta god. medjutim, ne znam zasto si morao da ironises sa onim logom, ubacujes neke informacije kojih nema (da ce to da bude logo, pa se bunis), uopste da kuliras moje postove posle. i super su ti aplikacije za majice. ali brate, nemoj da se svadjamo zato sto si ti ustao na levu nogu i istendencionirao nesto sto ne postoji. pritom, losim i tendencioznim argumentima.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 08 Oct 2009, 19:27

aaaaaaaaaaaa znaci toza zajebava, hahahhaha, tozo bre , pa ja sam mislio da ti volis ljubav moju :D :D

Kole man

Post by Kole man » 08 Oct 2009, 20:10

Dulio mojne si przenica,toza je se verovatno samo nadrkao u trenutku a ti si napisao novi zavet objasnjavajuci da nema razloga da se toza nervira.Meni se iskreno najvise svidja Tozin dizajn,a ono sa gitarom mi je bezveze posto nisam gitarista.Jbg nosio bi takvu majcu da je bubanj na njoj inace je ok dizajn

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Oct 2009, 20:14

Kole man wrote:ono sa gitarom mi je bezveze posto nisam gitarista
:)

a jel ja jedini kapiram da je taj headstock zapravo slovo "M" a ne sistematican napad na sve ne-gitariste u svrhu njihovog istrebljenja?
mislim stavite i bubanj na logo ako more da lici na "M", zabole me, samo da izgleda lepo, a cenim da je logo skroz kool... moze da bude i drombulja jebena, samo da ima oblik doticnog slova...

uglavnom posto taj duliov logo nije u nikakvoj svrsi, da ne duljim... samo da velim, da nije covek hteo da se eksponira kao shreddmaster, nego jednostavno nije na psihodelicnim gljivama te da moze da od bubnja napravi gore pomenuto, jelte, slovo...

ziveli

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 08 Oct 2009, 20:16

Duane wrote:
Kole man wrote:ono sa gitarom mi je bezveze posto nisam gitarista
:)

a jel ja jedini kapiram da je taj headstock zapravo slovo "M" a ne sistematican napad na sve ne-gitariste u svrhu njihovog istrebljenja?
mislim stavite i bubanj na logo ako more da lici na "M", zabole me, samo da izgleda lepo, a cenim da je logo skroz kool... moze da bude i drombulja jebena, samo da ima oblik doticnog slova...

uglavnom posto taj duliov logo nije u nikakvoj svrsi, da ne duljim... samo da velim, da nije covek hteo da se eksponira kao shreddmaster, nego jednostavno nije na psihodelicnim gljivama te da moze da od bubnja napravi gore pomenuto, jelte, slovo...

ziveli
:bow:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 08 Oct 2009, 20:50

'Ajte ljudi, o'ladite... Mislim, nema potrebe da se svadjamo i delimo na gitariste i ostale... :)

Post Reply