Pa ti si barem starosedelac, trebalo bi to da znaš...sirac-šunka wrote: mada ne znam zasto

Sećaš se da je prvih 1000 poruka uvek završavao sa XD, pa je prestao kada to počelo opasno da nervira ljude!

Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Pa ti si barem starosedelac, trebalo bi to da znaš...sirac-šunka wrote: mada ne znam zasto
guuuuuuuudnaaaaaaajt ding din ding ding... guuuuuuuuuuuuudnaaaaaaaaaajt ding ding ding ding... guuuuddnajtt.... ding ding ding ding... /uz ovo bi mogao neki monty python smiley, tipa ona noga/sirac-šunka wrote:Ah da... sad znam...![]()
A to je bilo skroz podsvesno, tesko covek povezuje stvari posle nekoliko piva...... i u 1:49... odoh da spavam, laku noc...
P.S. Moze i neki odjavni smajli, mislim ono kao ja napisem :laku noc: i ispadne:, samo u naraMdzastoj boji?
Dobro, ok, sad se stvarno samo zaebavam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra mora nesto i da se radi, laku noc:
To 'oće od godina, imam sličan problem...sirac-šunka wrote:Je l moze ikako da se smajliji u onom prozorcetu kad kliknem na "Pogledajte jos smajlija" malkice razmaknu? Mislim, provedem po pet minuta dok ne pronadjem smajli koji trazim i posle me zaboli glava
guv'nor wrote:E vidiš, to ti je takođe vrhunska ideja!!!
Na papiru lepo ispišemo, naravno velikim štampanim slovima, kodove za smajlije i nema zime!
Pa to pod obavezno, pored svakog koda po jedna skica!Highway One wrote:onda cemo pored kodova da napisemo za sta su
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest