chat? ponovo?
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
- KnightOfDoom
- Site Admin
Re: chat? ponovo?
Da, to sto pax rece.
@sinisake
Taj neki phpbb djavo ce biti dodat samo ako se ne menja nista u phpbb. Svi ovi dodaci nas uvek sjebu kod apdejta foruma samo tako.
@sinisake
Taj neki phpbb djavo ce biti dodat samo ako se ne menja nista u phpbb. Svi ovi dodaci nas uvek sjebu kod apdejta foruma samo tako.
- mislim_stvarno
A, jel moze sad posto chat radi da se stavi neki shortcut ili link (gore gde stoji portal i index ili negde drugde, cisto da ne otvaram ovu temu stalno...) 

e toooo je extra predlogmislim_stvarno wrote:A, jel moze sad posto chat radi da se stavi neki shortcut ili link (gore gde stoji portal i index ili negde drugde, cisto da ne otvaram ovu temu stalno...)
ja sam ZA
MetalFunk wrote:e toooo je extra predlogmislim_stvarno wrote:A, jel moze sad posto chat radi da se stavi neki shortcut ili link (gore gde stoji portal i index ili negde drugde, cisto da ne otvaram ovu temu stalno...)
ja sam ZA

- KnightOfDoom
- Site Admin
Stavicemo kad budemo nasli resenje za "pravi" chat. Ovo je da se igrate
Bookmarkujte stranicu, sta da vam kazem 

Ccc...Al ste lenji...Ne mozete stranicu da bookmarkujete...

KoD ,bilo bi dobro npr,da otvoris samo temu-CHAT i unutra sajt,i stavis na sticky na pod forum 'sve i svasta'..tako bi bilo preglednije,a sigurno i vise popularno.. 

kako ne skapirate da je ovo samo "beta" verzija 

neka...bitno je da ima..Duane wrote:kako ne skapirate da je ovo samo "beta" verzija
Pa da bio bi vise popularan sigurno...mnogi ni ne znaju da postoji chat...ja do pre par dana nisam znao...muki17 wrote:KoD ,bilo bi dobro npr,da otvoris samo temu-CHAT i unutra sajt,i stavis na sticky na pod forum 'sve i svasta'..tako bi bilo preglednije,a sigurno i vise popularno..
- KnightOfDoom
- Site Admin
Pa zar se ne osecate posebno sto vi znate za chat a ovi drugi ne?
Ako pod par dana podrazumevas dva dana, toliko i postoji. Vidi kad je pokrenuta tema.

Ako pod par dana podrazumevas dva dana, toliko i postoji. Vidi kad je pokrenuta tema.
Ju gle stvarno...Pa onda sam ja dobro obavesten, i na vreme...KnightOfDoom wrote:Pa zar se ne osecate posebno sto vi znate za chat a ovi drugi ne?![]()
KnightOfDoom wrote:Pa zar se ne osecate posebno sto vi znate za chat a ovi drugi ne?![]()

hahahahahahahBluesko wrote:NAJJJAAAAAAAAAAAAACA TEMA IKAD!![]()