Link u potpisu

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

sinisake
The original one

Link u potpisu

Post by sinisake » 15 Dec 2009, 20:38

Primetio sam da pojedini clanovi foruma imaju link u potpisu. Dule Trigger, nebojsak, i mozda jos neko...
Bilo bi lepo da se ta opcija aktivira i za preostalu forumsku raju. Je li to moguce?

Hvala i pozdrav!

KnightOfDoom
Site Admin

Re: Link u potpisu

Post by KnightOfDoom » 15 Dec 2009, 21:25

Nije moguce. Nemamo pojma zasto se to desava. Cim izvalimo koji je razlog bice svima omoguceno, ali to ce biti ako neko slucajno naidje na opciju u admin CP-u :) Svim "obicnim" clanovima su dodeljena ista prava, ali negde postoji problem.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Dec 2009, 21:28

Vasko garant. :D

pax404

Post by pax404 » 15 Dec 2009, 21:32

Zar ne bi trebalo da radi BBkod i u potpisima?

//edit
Glupo pitanje, mogao sam da proverim prvo :D
Last edited by pax404 on 15 Dec 2009, 21:36, edited 1 time in total.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 15 Dec 2009, 21:33

1.6.1 U profilu korisnika dozvoljeno je postavljanje iskljucivo licnih nekomercijalnih web stranica, kao i web stranica vasih bendova.
ako ja napravim sajt za popularizaciju end prodaju svojih likovnih radova jel se to vodi kao komercijalna web stranica ili prolazi kao licna?:)

ovaj drugi deo me ne zanima, ali cisto radi klarifikacije, ako ja na sajtu svog benda vrsim prodaju albuNa, jel to okej staviti?

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 15 Dec 2009, 22:10

Ne, pazi, to oko reklamiranja se uglavnom odnosi na firme koje bi se za dz ogrebale za reklamu a imaju vise para nego cela moja sira familija. Tu racunam i rodju , a on je tamo po austrijama a znate kakve su tamo plate, pa ti vidi :XD:
Necemo ni dozvoliti nesto tipa
dooliov signicr wrote: Posetite uber zajeban i urban likovni shop i kupite extra slike da bi bili u trendu
>>>>>>>>>>>>>>http://doolio-zajebani-batica.com<<<<<<<<<<<<
Ako opalis diskretno link nema frke(samo adresa i zdravo). Sve zavisi o kakvom je sajtu rec, mozda ga obrisemo iz potpisa, ali ako ga roknes u profil 99% da ga niko nece dirati. To je kao kada bi zabranili da neko stavi svoj profil na recimo deviant artu, posto je moguce prodavati printove preko njih.
Opet oko bendova, pa muzicki forum je, podrzavamo scenu ovo-ono. Neka prodaju sta oce dok ne valjaju i viagru i traktorske gume preko sajta benda :) Albumi i majice su kul.
Eno vidis Kristijanu kako tolerisemo npr. Jes da mu nije u potpisu ali eto :) I sad kad sam to rekao ima 1000 likova da ode da vidi sta to ima u profilu, a da ja vas pitam ko ce sad meni da plati tu reklamu :lol:

A za sinisakea....ooaaa , sad me pax podseti, mozda ti je ugasen bb kod u profilu pa onda nece.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 16 Dec 2009, 05:49

KnightOfDoom wrote:Eno vidis Kristijanu kako tolerisemo npr. Jes da mu nije u potpisu ali eto :) I sad kad sam to rekao ima 1000 likova da ode da vidi sta to ima u profilu, a da ja vas pitam ko ce sad meni da plati tu reklamu :lol:
OK, kapiram da je "poking", al' moram da se "branim". Moj sajt je showroom, nije prodajnog tipa. Osim toga, kapiram da neko mora da bude mnoooooogo zaludan da klikne na link iz profila tamo nekog sredovečnog smarača sa foruma... A o efiksnosti "reklame" - ništa ne brini, čim bude delovalo konkretno, rado ću da ti platim procenat... Verovatnoću za to možeš i sam da izračunaš. Što bi rekao pevac Sofronije: " Dva puta ništa je ništa - matematika je jasna!" :lol:

Svakako ću da sklonim link iz profila, da ne bih morao ponovo da objašnjavam.

ness

Post by ness » 16 Dec 2009, 12:26

Funkomat wrote:Vasko garant. :D
:rlol:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 16 Dec 2009, 12:29

Tu racunam i rodju , a on je tamo po austrijama a znate kakve su tamo plate, pa ti vidi
Kakve su plate, umirem ovde za neku crkavicu..... video si koji sam aparat kupio, da imam para ja bih kupio taj sto si ti hteo, cccc, hahahhahaha:D

Pusa! :D

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 16 Dec 2009, 12:31

@ Kristijan
Ne stvarno...ja cu prestati da postujem na forumu jer me suvise ozbiljno shvate ili se desi ovako nesto pa moja sala ispadne kao napadanje. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ces tako protumaciti, valjda zato sto nisam mislio tako. Vrati link slobodno.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 16 Dec 2009, 12:32

KnightOfDoom wrote:@ Kristijan
Ne stvarno...ja cu prestati da postujem na forumu jer me suvise ozbiljno shvate ili se desi ovako nesto pa moja sala ispadne kao napadanje. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ces tako protumaciti, valjda zato sto nisam mislio tako. Vrati link slobodno.
E necu sad da vratim, **** se ! hahahahhahahahha

Za rodjendan ces dobiti NISTA a taman sam mislio ....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 16 Dec 2009, 12:33

Evo opet! ahahahhaha

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 16 Dec 2009, 13:23

Ma ljudi, sve je OK. Bolje je da ne vraćam link. Ako ću baš doslovno da sledim propise, taj link ne treba tu da stoji. Kad sam se registrovao na forumu, bilo je polje u kome je pisalo tvoj sajt, vaš sajt, kako već, i ja sam onako više po inerciji naveo moj sajt, a kako imam taj jedan jedini, nisam imao mnogo dileme :lol: I jeste to sajt koji se bavi mojim poslom, i nema nikakve veze sa muzikom, i eto - ako će propisi da se poštuju, za šta se ja uvek zalažem, ne treba to tu da stoji. Nisam ni mislio o tome...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 16 Dec 2009, 13:26

KnightOfDoom wrote:Ne stvarno...ja cu prestati da postujem na forumu jer me suvise ozbiljno shvate
Ti si admin, kako da te ne shvatimo ozbiljno? :mrgreen:

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 16 Dec 2009, 13:42

Pa ajde da me ozbiljno shvati neko ko se tek registrovao, ali vi koji ste po par godina tu... :)
Jedino kad krenem da pretim banovima i warnovima...sto se ne desava cesto :)

Post Reply